ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Отслабване с криолиполиза

Красота

Криотехнологията е специален метод за естетически процедури, използван за “топене” на мастна тъкан с уникална система за охлаждане.

Криолиполизата е неинвазивна процедура, която се базира на контролирано охлаждане на мастните клетки. Резултатът от този метод е разграждане на мастната тъкан, замразяването и намаляването й.

Ефектът от криолиполизата е подобен на ефекта, който се случва с ягодката след размразяване – тя започва да се разпада. По подобен начин мазнините се разграждат и се отделят от организма с метаболизъм. Процесът обикновено отнема от 20 дни до 3 месеца.

За кого е подходяща?

Идеалните пациенти, които реагират добре на тази процедура, са тези с нормално тегло, които имат повишена мастна тъкан само на определени места на тялото. Криолиполизата не е начин за отслабване и не е заместител на липосукцията.

Ефективност

За максимален ефект от криолиполизата се препоръчват няколко терапии. Продължителността на процедурата може да варира в зависимост от размера на натрупванията на третираната зона. Обикновено всяка зона се третира средно по 45 минути.

Допълнителни терапии

След криолиполизата се препоръчва да се направи вакуумен масаж за разнасяне на разбитите мастни клетки.

Странични ефекти

Възможно е след обработката да се появи зачервяване на третираната зона. То може да трае от 5-6 минути до няколко часа. В редки случаи се появяват синини, които изчезват за няколко дни.

Противопоказания

Процедурата не се препоръчва на хора, които имат проблеми с черния дроб, бъбречна дисфункция, уртикария в резултат на интензивно излагане на студ, тежка форма на диабет, рак, дерматит, екземи, акне, разширени вени, бременни жени и кърмачки.

<< Назад към предишната страница

9-те най-добри рецепти за красота с диня

Динята, освен че е вкусен и здравословен плод, който е изключително ефективен при повече

10-те най-добри морски рецепти за красота

Вече няколко хиляди години морските дарове се използват успешно за козметични цели. повече

5 полезни съвета при избора на шампоан

Красивата и здрава коса е резултат от избора на правилния шампоан. През пролетта повече