ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Как да съхраним лимоните и някои подправки

Кулинария


Случвало ли ви се е да отидете на пазара за един лимон, а да се приберете с 10-тина, ей така за всеки случай, ако потрябват. И за съжаление, точно когато имате нужда от тях, те вече са сухи и не можете да ги използвате. За да не се налага да хвърляте лимони, ето един малък трик как да ги съхраните.

Изстискайте лимоните и изсипете сока във форми за лед. Сложете ги в камерата като по този начин запазвате вкуса и качества им, а когато имате нужда от тях за някоя рецепта или напитка, просто си вземете кубче.

Подправки като мента, копър и магданоз, придават специфичен вкус на храната. За да не изсъхнат или да не се развалят в хладилника, ги нарежете на ситно и добавете малко масло. Сложете подправките в найлонови торбички и ги поставете във фризера. На по-късен етап можете да ги използвате за сосове, супи и други ястия.

<< Назад към предишната страница

Кулинарни продукти, приготвени по

Когато става дума за приготвянето на храна, повечето от нас смятат, че знаят всички повече

Весел сандвич "дакел" за злояди деца

  Всички родители искат децата им да имат здравословни хранителни навици и да повече

6 пролетни напитки за хармония и имунитет

Консумацията на вкусни и здравословни коктейли е идеалният начин за влизане във повече