ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Дизайнерски мебели за домашни любимци

Животни

Винаги сте си мечтали да имате домашен любимец, но това което ви е спирало да си вземете такъв е, че нямате двор, където би могъл да живее. Ако единствената ви алтернатива е апартамент, ние ви предлагаме няколко идеи за дизайнерски мебели, където вашето любимо същество ще се чувства удобно и щастливо, без да скучае в някой ъгъл, задрямало върху грозна постелка.


Стелажи и рафтове за котки

Установено е, че в къщата котките търсят места, на които да се покатерят. Проблемът е, когато се катерят по завесите, за да седнат на касата на прозореца, ноктите им унищожават фината тъкан на пердетата. За да не изкушавате котката ви да направи точно това, сложете рафтове по стените на различна височина. Ще видите как вашият домашен любимец ще се забавлява като скача от един на друг. Друго предимство на това решение е, че с тези рафтове ще получите допълнителна украса на вашата къща.


Етажерка за котка

В същата линия като рафтовете, етажерката служи като зона за котките, на която могат да скачат. Хубавото е, че когато на вашия домашен любимец му омръзне да подскача по нея, можете да я използвате като декоративен елемент - да наредите сувенири или дори книги.


Стол къщичка за домашни любимци

Не е нужно вашето куче или котка да се излежава върху грозна дървена щайга, ако можете да вземете стол с къщичка за него. Вътре можете да сложите различни видове възглавници - правоъгълни, квадратни или кръгли.


Бюро с място за домашен любимец

Някои мебели, на които извършвате ежедневни дейности могат да бъдат подходящи за вашия любимец, така че той да бъде винаги близо до вас. Например, това бюро с пространство отстрани, където можете да сложите възглавница - идеално място за котка или малко куче.


Ясно е, че домашните любимци не дават възможност за мода и дизайн: декораторите се стремят да предоставят комфорт на животните и стил за собствениците с уникални мебели. Декорацията на домовете с домашни животни не е толкова сложно, нали?

<< Назад към предишната страница

Най-интересните и големи аквариуми в света

Зад дебелите стени на едни от най-големите аквариуми в света живеят хиляди малки и повече

25 щури факта за акулите

25. Акулите имат средно 40-45 зъба. Освен тях могат да имат до 7 реда резервни зъби, повече

10-те най-опасни човешки храни за кучетата

Повечето собственици на тези четирикраки любимци знаят, че не трябва да хранят повече