ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Съвети при пътуване с лодка

Туризъм


Ако сте решили да си доставите удоволствието да пътувате с лодка или на круиз, то е добре да знаете някои неща, които могат да ви помогнат по време на пътуването и да си спестите много неприятни изживявания. Не малко хора страдат от световъртеж, замайване или повръщане, когато са на лодка, но има много начини да се избегнат тези и други неудобства, за да можете да се насладите пълноценно на почивката си.

За да избегнете замайване, най-доброто, което можете да направите, е да се настаните на задната част на лодката, т.е. кърмата. Но ако и това не ви помогне, има ефективни лекарства за предотвратяване на световъртеж. Трябва да ги вземете най-малко половин час преди да се качите на лодката. Опитайте се да не приемате много течности, както и обилна храна. Ядките и други твърди храни са подходящи за хора, страдащи от световъртеж в морето.

Разбира се, консумацията на алкохол е забранена, тъй като алкохолът увеличава неразположението. Избягайте да стоите до климатик или отоплителен уред, ако имате световъртеж. В случай, че се почувствате много зле, наведете главата си между коленете за няколко минути.

<< Назад към предишната страница

Какво да видим в Атина

Атинската Агора В древна Елада Агора било названието на главния площад в повече

Интересни факти за Исландия

Исландия е една от най-рядко населените страни в света. Средната гъстота на повече

17 от най-красивите и цветни стълбища по

Цветовете са тези, които правят живота ни по-ярък и щастлив! Из цял свят има много повече