ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Кратко мини пътешествие до Италия

Туризъм

Всеки, който не е посещавал Италия, е загубил много. Достатъчна е дори тридневна екскурзия, за да разгледате някои от най-известните италиански туристически дестинации: Неапол, Помпей, Соренто и Капри. Ако обичате вкусната храна, крайбрежните вкусотии и историята, със сигурност ще се насладите с всичките си сетива на този завладяващ регион.

Неапол

Неапол

Веднага след Рим, което безспорно е първото място за посещение в Италия, тръгнете за Неапол. Градът е включен в листата на Юнеско и е известен с вкусната си пица, която цял свят обича. Неапол кипи от живот и не случайно е столица на административния регион в Южна Италия – Кампания.

Помпей

Помпей

Друга завладяваща забележителност в Италия е Помпей, също включен в списъка на Юнеско за световно наследство. Ще имате възможност да се “поровите” из дълбините на Помпей, за да откриете следите от древното римско ежедневие. Поради липсата на въздух и вода, впечатляващи стенописи и предмети, погребани след изригването на вулкана Везувий, са се запазили непокътнати в продължение на две хиляди години.

Соренто

Соренто

Гледайки от залива на Неапол, се виждат морските скали на Соренто, “облицовани” с луксозни хотели и плетеница от лимонови дръвчета. В никакъв случай не пропускайте да опитате известния в цял свят ликьор лимончело, който се произвежда точно на това място.

Остров Капри

Остров Капри

Крайна спирка от това мини пътешествие трябва да е остров Капри. Известният курорт примамва стотици туристи с феномена “Лазурната пещера”. Дъното й е под земята, а входът е много нисък. Заради странното завихряне на вятъра във вътрешността й, от векове насам се смята, че това всъщност са чародейните гласове на морските сирени, които обитават тези земи.

<< Назад към предишната страница

Какво да видим в Атина

Атинската Агора В древна Елада Агора било названието на главния площад в повече

Интересни факти за Исландия

Исландия е една от най-рядко населените страни в света. Средната гъстота на повече

17 от най-красивите и цветни стълбища по

Цветовете са тези, които правят живота ни по-ярък и щастлив! Из цял свят има много повече