ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Незаменими мебели за градината

Градинарство


За любителите на градината няма какво друго да ги изпълни с повече гордост от отличната декорация в тази част на къщата, където растат цветя и цари спокойствие. Декорацията на градината е много важна и затова има много мебели за градина, чрез които собственикът изразява личното си усещане за атмосфера и стил.

Имайте предвид, че мебелите, които избирате за градината, трябва да бъдат от качествени материали, подходящи както за различните атмосферни промени, така че и да подхождат на вашия двор.

Мебели, без които не можете в градината

Ясно е, че няма две напълно еднакви градини в квартала. Нито като украса, нито като размер, още по-малко като идеи на собствениците. Придайте собствен стил на вашата градина. Обърнете внимание на следната информация и преобразувайте според вашите нужди и вашата градина.

Столове за градина


Да си отпочинете, да се насладите на слънцето или да изпиете чаша чай със съседите. Столовете са много важни за една градина. В момента е много модерен ретро стилът, но трябва да помислите, дали се вписва добре с декора, който имате.


Хамак


Ако градината ви е достатъчно голяма и имате подходящо място за връзване, можете да си сложите хамак. Има и модели, които са като висящи пейки, много красиви и функционални. Идеално място за почивка след тежък ден.


Комплект за трапезария


Ако семейството ви е голямо или имате приятели, които често каните на вечеря, няма как да ги оставите с чиния в ръка. Изберете си сгъваеми дървени градински мебели, които са лесни за почистване и поддръжка. Сложете и чадър над тях - така хем ще имате сянка, хем ще запазите мебелите от горещите лъчи на слънцето.


Съоръжения за забавление


Градината предразполага за различни видове забавления. Когато сте сред цветята и изпълнени със щастие се радвате на хубавите летни дни, се нуждаете и от малко развлечения. Тенис масата е идеалната придобивка, с която както ще се поразкършите, така и ще се забавлявате. А за да доставите удоволствие на децата, сложете и люлеещо се конче, с което ще се насладят на атмосферата по време на езда.

<< Назад към предишната страница

Да разпознаем кактуса. 10-те най-често

1. Цереус перувианус, Перуански кактус (Cereus peruvianus) Перуанският кактус е дълъг, повече

Защо пожълтяват градинските туи

Туята (Thuja) е растение от род иглолистни дървета, семейство Кипарисови. Тя е повече

Приказна феерия от цветове на холандския

Тази пролет холандският фестивал на цветята "Bloemencorso" ще се проведе от 30 април до 04 май повече