ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

7 причини да се усмихвате по-често

Самоусъвършенстване

Независимо дали вярвате или не, има безброй причини, за да се усмихвате. Усмивката може да ви даде един напълно нов поглед върху живота и да ви накара да се почувствате по-щастливи. В тази статия ще разберете защо да се усмихвате повече.

1. Животът е прекрасен

Това е може би най-важната причина, за да се усмихвате повече. Още със събуждането си сутрин, вече има нещо, за което да сте благодарни. Толкова много хора губят живота си всяка секунда, минута, час и ден. Така че оценете живота си и бъдете благодарни за всяка глътка въздух. И се усмихнете.

2. Ти си красива

Знам, че звучи клише, но е вярно. Вие сте красива - напомняйте си го винаги и обичайте себе си. Дори и да се чувствате непривлекателна, това не е така. Някой обича начина, по който изглеждате, независимо дали това е майка ви, сестра ви, баща ви или бъдещият ви съпруг. Така че, усмихнете се, вие сте красива жена!

3. Домашните любимци

Ако се чувствате подтиснати и нищо не може да ви развесели, един безотказен трик за справяне с лошото настроение е да гледате снимки със сладки животни – забавните котенца и кученца винаги предизвикват усмивка . Или просто нагушкайте домашния си любимец, ако имате такъв. Не забравяйте, че животните обичат щастливите хора.

4. Привлекателността

Никой не обича да общува с човек, който е постоянно намръщен и недоволен от живота. Когато човек се усмихва, той изглежда самоуверен, общителен и енергичен. А хората забелязват това и се стремят обкръжението им да бъде такова. Определено една основателна причина, за да се усмихвате!

5. Щастието

Има безброй проучвания, които твърдят, че усмивката, дори и в най-тежките моменти, върши чудеса. Самото движение на устните при усмивката изпраща съобщения до мозъка, че вие сте в добро настроение,  а това от своя страна повишава нивата на ендорфини, които се отделят, когато се чувстваме щастливи. Ето ви още една причина да се усмихвате – по този начин се повдига настроението ви.

6. Да помагаш на другите

Знаете ли, че усмивката е заразна? Забелязвали ли сте, че, когато видите усмихнати хора, които се забавляват, и вашето настроение се подобрява? И това си има научно обяснение. При вида на нечия усмивка, вашите мускули се опитват да имитират същото. Така че, ако искате да отделяте положителна енергия, усмихвайте се по-често. А това ще помогне и да другите около вас да бъдат по-щастливи.

7. Без стрес

Освен за отделянето на ендорфини, усмивката спомага и да се редуцира нивото на стрес. Тя може да намали симптомите, свързани с тревожност.

<< Назад към предишната страница

6-те най-често срещани грешки, които жените

  Харчите ли пари без да забележите, или пък оставате без доходи в средата на повече

За какво говорят сексуалните фантазии

  Независимо дали признаваме или не, всеки един от нас има сексуални фантазии. повече

Какво искат жените от съпрузите си

Статията се фокусира върху нещата, които много жени често искат от съпрузите си. Ще повече