ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

13-те най-красиви водопада в света

Туризъм


Няма нищо по-красиво и забележително от чудесата, сътворени от природата. Съществуват незабравими, спиращи дъха природни гледки, пръснати в различни кътчета на планетата, които всеки човек трябва да види. Представяме ви едни от най-удивителните и красиви водопади в света.


1. Епупа. Намира се в северната част на Намибия, в непосредствена близост до границата с Ангола.2. Игуасу. Намира се на територията на две южноамерикански държави - Бразилия и Аржентина.3. Виктория. Този водопад също се намира в две държави, но този път в Африка - Замбия и Зимбабве.
 4. Ла Фортуна. Водопадът Ла Фортуна се намира в Коста Рика. Близо до него е и вулканът Аренал.5. Ауграбис, Южна Африка6. Мърчисън. Невероятните водопадите Мърчисън са разположени на река Нил, Уганда7. Величествените водопадите Тис Исат се намират в Етиопия.8. Покхара, Непал9. Нианга в Зимбабве10. Кола де Кабайо, Испания11. Тамерза, Тунис12. Най-високият водопад в света – Анхел (1054м) се намира във Венецуела.13. Ниагара, САЩ и Канада

<< Назад към предишната страница

Какво да видим в Атина

Атинската Агора В древна Елада Агора било названието на главния площад в повече

Интересни факти за Исландия

Исландия е една от най-рядко населените страни в света. Средната гъстота на повече

17 от най-красивите и цветни стълбища по

Цветовете са тези, които правят живота ни по-ярък и щастлив! Из цял свят има много повече