ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Тойота създаде роудстър за деца

Автомобили

Дължината на роудстъра е 3000 мм, широчина - 1440 и височина - 1000 мм, а междуосието е 1800 мм.


На международното изложение за играчки International Tokyo Toy Show 2013, което ще се открие на 13 юни, Toyota Motor ще представи роудстър Camatte57s. Колата не е предназначена за каране по пътя, а на закрити площадки за деца. Макар и играчка, този продукт е сложно творение: триместната кола е оборудвана с електрически мотор, регулируема шофьорска седалка, педали, светлини и др.

 

Името на колата Camatte се идва от японската дума "грижа", тъй като роудстърът има за цел да възпита навика за грижа за други хора и за автомобила.

 

Буквата S  е съкращение от японската дума sawaru - "докосване". Името отразява идеята, че хората трябва да влагат повече емоции, когато са в контакт с приятели и с автомобила.


Цялата кола, според японците, е един вид конструктор, в който родителите могат да играят с децата си, "създавайки своята идеална кола." Тази игра събира две поколения, а за това е предвидено и разположението на седалките. Детето е зад волана, и родителите му - отзад и отстрани. Така те могат да обучат детето как да управлява колата.

 

Външните панели на концептуалния автомобил представляват 57 лесно сменящи се детайла, така че външният му вид може да се променя или просто да се сменя цветът му.


Японците не предоставят пълните технически данни, както и не възнамеряват засега да започнат серийно производство. Но със сигурност интересът към този автомобил ще бъде значителен. Все пак тази новост ще работи за привличане на бъдещи клиенти за "възрастни" модели на Toyota.

 

Миналата година компанията представи модела Camatte с два варианта на купето (Camatte Sora ретро елементи и Camatte Daichi с офроуд визия). Общото между тях беше същото, както и сега: това е истински автомобил-конструктор за деца и родители с лесно сменяеми външни панели, работещо оборудване и истински двигател.

<< Назад към предишната страница

Волво пуска лимитирана серия Ocean Race

Шведският автопроизводител представи модели от лимитираната серия Ocean Race на Женева повече

Най-бързият и мощен мотоциклет в света

Най-мощният и бърз несериен мотоциклет към днешна дата е този на компанията Dodge - повече

Най-дългият съчленен автобус в света

Както е известно, най-големите и дълги автобуси в света са съчленените автобуси. A повече