ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Разлики между BB крем и фондьотен

Красота

През последните години BB кремовете навлязоха и на нашия пазар. Ако винаги сте се чудили каква е разликата между тях и фондьотените, четете по-долу. Макар че и двата продукта са сходни – прикриват несъвършенствата, има и много съществени различия.

Покритието

Една от най-съществените разлики е в нивото на покриване. Фондьотенът обикновено е по-тежък като текстура и затова покрива по-плътно. BB кремът е по-лек, което го прави подходящ за плаж или ежедневен грим.

Ползи за кожата

Макара че някои фондьотени претендират, че са полезни за кожата, BB кремовете ги превъзхождат неколкократно. Този крем има за цел да почисти кожата, да я направи безупречно сияйна и да запази свежия й вид цял ден. Опитайте и ще се уверите, че наистина е така.

Нюансите

Един от недостатъците на BB крема е малкото разнообразие е цветовете, които се предлагат. Обикновено този продукт е бял и в повечето случаи се слива с цвета на кожата, но ако тенът ви е прекалено светъл или прекалено тъмен, няма да стои никак добре.

Нанасянето

Има много начини за нанасяне на тези два продукта върху лицето. Докато за фондьотен можете да използвате четки, гъбички или пръсти, то BB кремът се нанася най-добре с пръстите на ръцете.

Слънцезащитният фактор

BB кремът осигурява на кожата ви по-висок фактор слънцезащита. Това прави този продукт изключително търсен и подходящ за летния сезон – преди да се отправите към плажа, нанесете тънък слой от любимия си крем. По този начин хем ще прикриете несъвършенствата, хем ще имате и ефективна защита.

Основа за грим

При нанасянето на BB крем нямате нужда от основа за грим, защото в него има такъв компонент. При фондьотена, знаете, че да постигнете блестящи резултати не можете да минете без един слой основа. Още едно предимство на BB крема!

Овлажняването

BB кремът овлажнява изключително добре кожата, за разлика от фондьотена, който пък я изсушава прекалено.

<< Назад към предишната страница

9-те най-добри рецепти за красота с диня

Динята, освен че е вкусен и здравословен плод, който е изключително ефективен при повече

10-те най-добри морски рецепти за красота

Вече няколко хиляди години морските дарове се използват успешно за козметични цели. повече

5 полезни съвета при избора на шампоан

Красивата и здрава коса е резултат от избора на правилния шампоан. През пролетта повече