ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Как да влезнем във форма за лятото

Красота

С настъпването на летните отпуски много от нас са на ръба на отчаянието в намиране на начин за сваляне на онези няколко килограма, които ни пречат да изглеждаме перфектно. Добрата новина е, че има начин как да влезем във форма точно преди ваканцията. Продължавайте да четете.

По една ябълка на ден

Яжте поне по една ябълка на ден, защото тези плодове съдържат пектин, който е естествен изгорител на мазнини и ускорител на метаболизма. Още със ставането сутрин изяждайте по една ябълка – тя ще ви засити. След около 2 часа можете да хапнете нещо леко. Това е един чудесен начин да осигурите на тялото си необходимото му количество фибри, а и вие да се чувствате добре.

Тренирайте сутрин рано

Сутрешните тренировки са нещо, което не всеки може да си позволи, но ако имате възможност да разместите малко графика си с цел да вмъкнете няколко упражнения преди работа, задължително го направете. Човек се чувства много тонизиран след сутрешна тренировка, а е и доказано, че по това време на деня физическите натоварвания са най-активни и най-ползотворни.

Малките хранения през деня

Скоро забелязах малката си дъщеря, която е на 6 години, че когато похапва по малки порции храна през деня, на вечеря изяжда само зеленчуците си и протеините, а не приема никаква скорбяла. Всъщност тя се храни по начин, по който всички ние трябва да го правим, без дори да го осъзнава. Ако ядете често през деня, но на малки порции, вечер ще бъдете по-малко гладни, няма да се нахвърляте настървено на храната и това ще засили метаболизма ви.

Зеленчуците

Чувствали ли сте се някога длъжни да ядете зеленчуци, само и само защото са полезни? Не ги възприемайте по този начин и се научете да ги консумирате с удоволствие на всяко хранене през деня. Приемайки по 5 зеленчука на ден, вие ще подсилите метаболизма си, ще сте по-здрави и ще имате повече енергия.

Мислете положително

Премахнете всички „Не мога” мисли от съзнанието си и ги заменете с „Аз мога”, защото позитивното мислене ще ви помогне да постигнете и положителни резултати. Проучванията показват, че хората, които вярват, ще успеят. Вярвайте в себе си, защото го заслужавате!

График

Напишете си режима на хранене и графика за фитнес на лист хартия. Ежедневното здравословно хранене и пет тренировки седмично ще ви дадат зашеметяващи резултати. Следвайте стриктно плана си и ще бъдете в страхотна форма за лятото!

21 летни храни за отслабване

<< Назад към предишната страница

9-те най-добри рецепти за красота с диня

Динята, освен че е вкусен и здравословен плод, който е изключително ефективен при повече

10-те най-добри морски рецепти за красота

Вече няколко хиляди години морските дарове се използват успешно за козметични цели. повече

5 полезни съвета при избора на шампоан

Красивата и здрава коса е резултат от избора на правилния шампоан. През пролетта повече