ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Как се отглежда алое вера на закрито

Градинарство


Алое вера е растение, което има много приложения. Използва се при слънчеви изгаряния, ухапвания от комари, ожулвания, порязвания. В козметиката се прилага успешно в борбата срещу акне, забавя симптомите на стареене и много други.

Алое вера е многогодишно тропическо растение. Това е изключително непретенциозно растение и отглеждането му в домашни условия е много лесно.

Отглеждане

През лятото - растението се развива най-добре при пряка слънчева светлина и южно изложение. Това е и периодът, в който алое вера расте изключително бързо. Поливането е не повече от веднъж седмично, тъй като има опасност от загниване на корените.

През зимата - нуждае се от много светлина, в противен случай има вероятност да залинее и загине. Поливането е рядко, а ако температурата в помещението е под 10 градуса, поливането се преустановява.

<< Назад към предишната страница

Да разпознаем кактуса. 10-те най-често

1. Цереус перувианус, Перуански кактус (Cereus peruvianus) Перуанският кактус е дълъг, повече

Защо пожълтяват градинските туи

Туята (Thuja) е растение от род иглолистни дървета, семейство Кипарисови. Тя е повече

Приказна феерия от цветове на холандския

Тази пролет холандският фестивал на цветята "Bloemencorso" ще се проведе от 30 април до 04 май повече