ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Toyota Corolla в новата европейска версия

Автомобили


След представянето на Toyota Corolla на американския пазар, японският производител направи първите официални снимки на европейската версия на новия седан преди представянето му в Истанбул, Турция.

Фактът че това се случва в Турция не е случаен, тъй като новата Corolla в европейската й линия, заедно с Версо, ще се произвежда в завода на Toyota в Сакария.Дизайнът напомня за Auris, особено отпред, разликата е, че новата кола има по-големи фарове, които достигат до решетката.

В Европа, за разлика от американския пазар, седанът от С-сегмента не е толкова популярен, тъй като профилът на купувача е човек на напреднала средна възраст с по-класически вкусове.

Все още няма информация за двигателя, както и за цените, но става ясно, че е заложено новата Toyota Corolla да е безшумна, класическа и солидна, а вероятно и с много висока надеждност.

<< Назад към предишната страница

Волво пуска лимитирана серия Ocean Race

Шведският автопроизводител представи модели от лимитираната серия Ocean Race на Женева повече

Най-бързият и мощен мотоциклет в света

Най-мощният и бърз несериен мотоциклет към днешна дата е този на компанията Dodge - повече

Най-дългият съчленен автобус в света

Както е известно, най-големите и дълги автобуси в света са съчленените автобуси. A повече