ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

4 лесни стъпки да ускорите метаболизма си

Спорт и танци

4 лесни стъпки да ускорите метаболизма си

С напредването на възрастта размерът на мускулите започва да намалява, увеличават се мазнините и метаболизмът като цяло се забавя. Когато метаболизмът ви е бърз, поддържането в идеална форма е лесна задача, но със забавянето му става все по-трудно да сваляте излишните килограми. Дори и възрастта ви вече да е напреднала, има няколко трика, със съвсем леки промени в начина на живот, да ускорите обмяната на веществата.

Стъпка 1

4 лесни стъпки да ускорите метаболизма си

Практикувайте редовно аеробни упражнения като ходене, бягане, плуване, каране на велосипед. Упражненията намаляват количеството на мазнини в тялото и увеличават чистата мускулна маса, което засилва метаболизма.
 

Стъпка 2

4 лесни стъпки да ускорите метаболизма си

Приемайте витамин С, витамин В, зелен чай и женшен за ускоряване на метаболизма. Ако в тялото ви има дори и минимален недостиг на тези витамини, обмяната на веществата се забавя.
 

Стъпка 3

4 лесни стъпки да ускорите метаболизма си

Хранете се по пет или повече пъти на ден, в малки количества. Този тип хранене кара метаболизмът да работи непрекъснато. Освен това ще се чувствате сити и няма да преяждате.
 

Стъпка 4

4 лесни стъпки да ускорите метаболизма си

Консумирайте протеини, зеленчуци, плодове и здравословни мазнини с всяко едно хранене. Възрастните са склонни да ядат по-малко, а понякога и нездравословни храни, поради липса на време.

<< Назад към предишната страница

30 невероятни танца от цял свят

Един от най-явните начини да изразим емоции си, било то на любов, гняв, радост, тъга или повече

5 основни умения в плуването

Плуването е спорт, който изисква малко координация. За да постигнете максимална повече

6 упражнения, които прогонват мазнините от

Мазнините на корема са неприятни и упорити. Но добрата новина е, че с редовни повече