ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Как да си направим Shellac маникюр

Красота

Shellac е лак за нокти, който се нанася като обикновения лак, но е по-дълготраен и по-лъскав. За разлика от гел-лаковете, Shellac не причинява увреждане на ноктите, а също така е и много по-лесен за отстраняване – оставя ноктите здрави и естествени. Много е важно старият лак да се премахне напълно. Shellac съхне изключително бързо и издържа до 2 седмици.

От какво се нуждаете:

  • лакочистител
  • памучни тампони
  • пила за нокти
  • инструмент за кожички

Инструкции:

1. Премахнете всички остатъци от стар лак с помощта на лакочистителя и памучните тампони. Изпилете и оформете с пилата ноктите в желаната форма. За да предотвратите сцепването на ноктите, пилете само в една посока.

2. Накиснете ръцете в съд с топла вода за около 5 минути, за да омекнат кожичките. Изсушете дланите си и внимателно избутайте кожичките с инструмент за тази цел.

3. Нанесете тънък слой Shellac основа за нокти на едната си ръка. Изсушете ги на UV лампа и после нанесете основа и на другата ръка.

4. Нанесете тънък слой Shellac лак – толкова тънък, че цветът да стане полупрозрачен, дори и ако избраният нюанс е плътен. Изсушете ноктите за около 2 минути в UV лампа, след което нанесете втори слой и отново изсушете. Цветът вече не трябва да е прозрачен.

5. Накрая нанесете Shellac топ лак. Изсушете ноктите в UV лампа за около 2 минути. За да почистите лепкавите отпадъци от горния слой, използвайте изопропилов спирт.

6. За да се радвате по-дълго време на вашия блестящ маникюр, използвайте ръкавици за ежедневната си домакинската работа.

Нежен маникюр за Свети Валентин
Хелоуин маникюр
Как да направим котки като декорация на нокти
 

<< Назад към предишната страница

9-те най-добри рецепти за красота с диня

Динята, освен че е вкусен и здравословен плод, който е изключително ефективен при повече

10-те най-добри морски рецепти за красота

Вече няколко хиляди години морските дарове се използват успешно за козметични цели. повече

5 полезни съвета при избора на шампоан

Красивата и здрава коса е резултат от избора на правилния шампоан. През пролетта повече