ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

5 съвета за красота на плажа

Красота


Едно пътуване до морския бряг е най-добрият начин за отпускане през лятото. Съществува единствено проблемът с по-различния климат.

В града, изглеждате прекрасно с грима, който поставяте всяка сутрин, нали? Но какво се случва с него и защо косата ви придобива главозамайващ обем. Като че ли всички усилия, които полагате, изглеждат безполезни.

Както всички знаем, идеалният лик за всяка жена е безгрижният и естествен вид. Но как да се чувстваме привлекателни, без капка грим и да оставим косата си в ръцете на вятъра. Вижте няколко полезни трика за красота на плажа.

1. Вместо тежък фон дьо тен или пудра, изберете BB крем с SPF. Освен че хидратира кожата, кремът предпазва и от горещите лъчи на слънцето. Така ще запазите вашия тен на кожата и ще изглеждате чудесно, без много грим.

2. Вместо руж, сложете на скулите малко от червилото, с което сте в момента. Така ружът ще бъде в същия тон като устните.

3. Избягвайте използването на спирала и сенки за очи, тъй като има риск да заприличате на миеща мечка само след няколко часа.

4. Преди да намокрите косата си в морето или басейна, направете го с чиста вода и нанесете малко балсам. Това ще попречи на солта и хлора да проникнат в косата.

5. Носете си бутилка с вода и пийте при всеки удобен случай. По този начин ще запазите кожата си хидратирана и свежа.

<< Назад към предишната страница

9-те най-добри рецепти за красота с диня

Динята, освен че е вкусен и здравословен плод, който е изключително ефективен при повече

10-те най-добри морски рецепти за красота

Вече няколко хиляди години морските дарове се използват успешно за козметични цели. повече

5 полезни съвета при избора на шампоан

Красивата и здрава коса е резултат от избора на правилния шампоан. През пролетта повече