ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Ползите от меда

Кулинария

Несъмнено вкусен, а и лечебен, медът е много ценен за здравето. Можете да добавите мед към ястия или чай. Какви са ползите от него?

Облекчава възпалено гърло

Медът е изключително ефективен при премахване на болки в гърлото. Можете да го ядете с лъжица или да го добавите в чай ​​с лимон. Медът има успокояващо въздействие и бързо премахва неразположенията.

Лекува порязвания и ожулвания

Сложете мед на мястото, където сте се порязали или ожулили. Това е най-добрият начин да заздравите бързо раните си. Медът има антибактериални свойства и помага за намаляване на болката и отока.

Дава енергия

В дните, в които не ви се иска да ставате от леглото, когато се чувствате уморени и раздразнителни, медът е най-добрият заместител на кафето, а и е много по-здравословен.

Укрепва имунната система

Благодарение на антиоксидантите, които се съдържат в него, медът е перфектен начин да се засили имунната ви система, и следователно да се предпазите от всякакъв вид заболявания. Както при възрастните, така и при децата предпазва от инфекции, болести и укрепва организма.

Помага за по-добрата почивка

Чаша топло мляко спомага за по-добрия сън, но също така медът успокоява и действа отпускащо преди сън. Така че, не се колебайте да сложите няколко супени лъжици мед в чаша мляко, за да се насладите на  много по-дълбок и здравословен сън.

<< Назад към предишната страница

Кулинарни продукти, приготвени по

Когато става дума за приготвянето на храна, повечето от нас смятат, че знаят всички повече

Весел сандвич "дакел" за злояди деца

  Всички родители искат децата им да имат здравословни хранителни навици и да повече

6 пролетни напитки за хармония и имунитет

Консумацията на вкусни и здравословни коктейли е идеалният начин за влизане във повече