ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Спорт за по-добър сексуален живот

Спорт и танци

Тренировките са полезни не само за перфектен външен вид и добра физическа форма. Те подобряват сексуалния живот и самочувствие. Укрепват специфични мускули, които най-често се използват в сексуалния акт.

Танци

Танцуването придава на тялото необходимия баланс, самочувствие и еластичност. Без значение дали е салса, джаз или зумба, тялото свиква с бързите движения и има по-голяма стабилност в различни позиции. Участието на раменете и централната част на тялото (долната част на гърба, корема, таза и диафрагмата) са идеалният начин тялото да получи всички необходими физически предразположения за извършване на качествен сексуален акт.

Йога

Много е писано по въпроса за това как йогата подобрява всички аспекти на живота – здравето на сърцето, долната част на гърба, корема, таза и диафрагмата, подобрява гъвкавостта на ставите, мускулите… списъкът е безкраен. В него спокойно може да се добави и приноса в сексуалния живот, защото йогата учи как се диша правилно. Колкото по-дълбоко се диша и колкото повече се практикува философията на осъзнаване на тялото чрез йога, толкова по-добър става и сексуалният живот.

Пилатес

За пилатеса се твърди, че е вдъхновен от някои влияния на йогата, което го прави толкова добър за секса, колкото е и йогата. Пилатес е чудесен начин да се укрепят тазовите мускули.

Упражнения за укрепване на скелетната мускулатура подобряват кръвообращението, което за сексуалния акт означава – по-добър и по-дълъг оргазъм. Увеличават и нивата на тестостерон.

Плуване

Плуването е чудесен начин за физическа издръжливост. Започнете с 30 мин и отбележете колко дължини можете да преплувате. Записвайте резултатите всяка седмица. Ще забележите, че само след няколко дни силата и издръжливостта ви ще се увеличат. И двата параметъра са необходими за добър сексуален живот.

Упражнения за сърцето

С оглед на това, че добрият секс е свързан със сърдечно-съдовата система и добрата циркулация на кръвта, тези упражнения са това, от което се нуждаете, ако искате да извършвате добър и качествен сексуален акт. Разходките, тичането, бързото ходене, алпинизмът и др. са препоръчителни за подобряването на сърдечната дейност, с което ще увеличите едновременно и удоволствието от секса.

<< Назад към предишната страница

30 невероятни танца от цял свят

Един от най-явните начини да изразим емоции си, било то на любов, гняв, радост, тъга или повече

5 основни умения в плуването

Плуването е спорт, който изисква малко координация. За да постигнете максимална повече

6 упражнения, които прогонват мазнините от

Мазнините на корема са неприятни и упорити. Но добрата новина е, че с редовни повече