ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

4 ефикасни начина за използване на консервени кутии

Сръчни ръце

Какво е нужно, за да подредим дребните неща в нашия дом? Можем да използваме абсолютно всичко, без да е необходимо да харчим излишни пари. Представяме ви 4 полезни приложения на старите консервени кутии.


Превърнете старите кутии в малки контейнерчета за съхраняване на съдове за готвене. Закрепете с винтове за парче дърво консервените кутии. Уверяваме ви, че от този момент нататък няма да се налага да търсите нужните прибори, разпилени в чекмеджетата. 

Малките предмети се губят много лесно. Различни кутии от риба тон ще свършат чудесна работа за съхранение на игли, ластици, кламери, копчета и въобще на всичко, което ви идва на ум. 

Да се поддържа реда в детската стая е почти непосилна задача. Поставете магнити на всяка от кутиите и ги сложете върху метална повърхност. Подредете в тях моливи, пастели, флумастери, ножици, химикали. 

Ето и една забавна идея как да използваме кутиите за организиране на нашите аксесоари. Това, което трябва да направите, е да вземете седем кутии и да ги наредите в кръг около една от тях, която е в центъра. Оградете ги с панделка и я завържете на възел. След това ги закачете да висят в гардероба. Вътре можете да сложите шалове, чорапи и бельо. Изглежда стилно, нали?

<< Назад към предишната страница

Как да направим ярки цветя от гофрирана

Сложете цвят в дома си! Украсете интериора като направите за минути красиви и ярки повече

12 техники за сгъване на салфетки за

Представяме ви няколко оригинални идеи, с които да аранжирате празничната трапеза, повече

Направи си сам: Абажур букет

През зимата, когато цветята са малко, облепеният с цветни листенца абажур може да повече