ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

С какво да носим скини дънките

Мода

Скини дънките са дънкови панталони, които прилепват плътно по крака от бедрото до глезена. Те са много популярни както сред тийнейджърите, така и сред жените от всички възрасти. Вижте кои дрехи и аксесоари се съчетават добре със скини дънките.

Всичко прилепнало

Поради плътно прилепналия по краката вид на скини дънките, се препоръчва и дрехите в горната част на тялото да бъдат по-скоро тесни и обрани, отколкото широки и провиснали. Една обикновена памучна тениска, без значение дали с къс или дълъг ръкав, е страхотен избор за такива панталони. Ако ще носите яке, изберете прибран модел, в никакъв случай да не е обемно. Жилетка над риза също е добър вариант за съчетаване със скини дънки.

Свободни блузи

Други хора предпочитат да носят скини дънките си със дълги, свободни тениски и ризи. Такъв тип блузи, които падат свободно под талията, изглеждат стилно, защото балансират стегнатостта на дънките.

Под рокли

Друг популярен стил за носене на скини е дънки е под пола или рокля. Една закачлива мини пола или къса рокля с волани могат да бъдат перфектно съчетани с прилепналите джинси. А чифт високи токчета към този аутфит е направо задължителен.

Заложете на стила

Като цяло, скини дънките се смятат за по-шик от другите дънки или панталони. Когато носите прилепнали дънки, избягвайте раздърпани тениски, блузи и якета. Избирайте по-стилни дрехи за горната част на тялото. Добавете кожен колан или такъв, украсен с мъниста. Носете пъстри и интересни бижута.

Обувки и ботуши

Маратонките или обувките за тенис не са най-добрият избор за носене на скини дънки. Ботушите, без значение от вида им, изглеждат много стилно с такива панталони. До коляното или до прасеца, ботуши, в които са подпъхнати скини дънки, изглеждат страхотно. Избягвайте ботите. Обувките и ботушите с висок и тънък ток са създадени за скини дънките! Височината на тока разширява линията на тесните панталони и прави крака да изглежда по-дълъг и по-слаб.

<< Назад към предишната страница

Колекция Пролет 2014 лакове от Dior

Vernis Couture Effet Gel е новата колекция от лакове за нокти от известната марка. Компанията е повече

Азиатската грим колекция на Chanel за пролет

Jardin de Camélias е новата грим колекция на една от най-популярните марки в света. Всяка повече

Най-добрите модни тенденции тази пролет

Плисе макси и миди. Плисираната пола е невероятен хит през тази пролет. Късата пола повече