ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Как косата ни да расте по-бързо

Красота

За някои жени е истинско мъчение да направят така че косата им да расте по-бързо, да бъде здрава и обемна. Причината може би се крие в това, че не е достатъчно хидратирана, не се полагат необходимите грижи или просто се използва неподходяща козметика.

Решете косата си постоянно

Да започнем с един от най-простите и лесни съвети: решете косата си. Тази проста задача е също толкова важна, колкото и всички други препоръки на стилистите.

Факт е, че трябва да разресвате косата си поне три пъти на ден, в продължение на няколко минути. Четката играе ролята и на релаксиращ масаж, стимулира кожата на главата, така че косата да може да расте по-бързо, да бъде по-силна и здрава.

Режете редовно връхчетата

Редовното подстригване на краищата е препоръка на всички стилисти, но обикновено никой не се вслушва в този съвет. Най-добре е да се режат връхчетата на всеки три до шест месеца, за да могат да израстат и да се регенерират новите косми.

Масаж с горещо масло

Горещото масажно масло може да възстанови голяма част от повредените коси. Но, внимавайте! Не можете да използвате всякакъв вид масло - ползва се бадемово масло или друг продукт, който съдържа естествени хидратиращи съставки.

Що се отнася до масажа, благодарение на него само за няколко минути ще получите гладка и копринена коса.

Изплакване със студена вода

Когато миете косата си, последното изплакване трябва да бъде със студена вода. По този начин се укрепва епидермиса, косата расте по-бързо, има невероятен блясък и мекота.

Маска с яйце

И накрая, много хора мислят, че яйцата не осигуряват по-бърз растеж. Но нищо не ни пречи да опитаме, нали? Яйцата имат много лечебни свойства и да се направи маска за коса с яйчен белтък е наистина много просто. Тогава?

Маска за цъфтящи коси
Портокалова маска за коса

<< Назад към предишната страница

9-те най-добри рецепти за красота с диня

Динята, освен че е вкусен и здравословен плод, който е изключително ефективен при повече

10-те най-добри морски рецепти за красота

Вече няколко хиляди години морските дарове се използват успешно за козметични цели. повече

5 полезни съвета при избора на шампоан

Красивата и здрава коса е резултат от избора на правилния шампоан. През пролетта повече