ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Новата Mazda 3 седан е с 4 кг по-лека от хетчбека

Автомобили

Mazda представи новия модел "тройка" седан. Според официалната информация, автомобилът е с 4 кг по-лек в сравнение с хетчбека. Друга промяна е увеличената със 120 мм дължина на модела. Обемът на багажника на Mazda 3 седан е 419 литра срещу 350 литра при хетчбека.

Както се предполагаше, автомобилът продължава със същата линия мотори, които се използват и при хетчбека. Базовите двигатели са 1,5-литров SkyActiv и 2,0-литров SkyActiv, който, както и при Mazda 6, е дефорсиран до 150 к.с. Третият двигател е старият 1,6 литра с мощност 250 к.с, който се предлага от второто поколение Mazda 3.

Една от новостите в Mazda 3 е проекционният дисплей - опция, характерна за по-скъпи автомобили в бизнес и представителните класове. Дисплеят ще показва текуща информация за работата на някои системи на автомобила. Автомобилът ще е оборудван и с 7-инчов сензорен екран на мултимедийната система, който може да се управлява и с помощта на джойстик, разположен до лоста на скоростите. Предвидени са и такива възможности като автоматично четене на SMS и достъп до електронна поща. Тези, които закупят версията с навигация ще получат и всички достъпни карти на държави с възможност за безплатно обновяване за три години.

<< Назад към предишната страница

Волво пуска лимитирана серия Ocean Race

Шведският автопроизводител представи модели от лимитираната серия Ocean Race на Женева повече

Най-бързият и мощен мотоциклет в света

Най-мощният и бърз несериен мотоциклет към днешна дата е този на компанията Dodge - повече

Най-дългият съчленен автобус в света

Както е известно, най-големите и дълги автобуси в света са съчленените автобуси. A повече