ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

9 начина да направите това лято незабравимо

Самоусъвършенстване

Незабравимо лято

Ако искате да изживеете най-вълнуващото си лято досега, прочетете нашите съвети. Има много начини да прекарате ваканцията си, но с нашите предложения максимално ще се възползвате от свободното си време и наистина ще се насладите на дългите летни дни.
 

Градски тур

Незабравимо лято

Можете да имате вълнуваща почивка дори и без да пътувате надалеч. Така например ако сте фен на кафето, защо не обиколите всички онези малки и симпатични кафенета, които досега не сте имали време да посетите. Или пък ако сте любител на виното, опознайте всички винарски изби във вашия район и се насладете на чаша ароматно вино. А защо пък да не разгледате бутиците в града и да подкрепите местната икономика?
 

Да живеят аквапарковете

Аква парк

Кога разбираме, че лятото е дошло? Когато аквапарковете отворят врати! Уговорете се с приятели или със семейството си и прекарайте цял ден на градските басейни. Забавлението ви е гарантирано!
 

Научете нещо

Незабравимо лято

Друг начин да извлечете максимума от лятото, е да научите нещо ново. Запишете се на езиков курс, уроци по танци или фотография – всичко онова, за което досега не сте имали време. Лятото е най-подходящият момент за самоусъвършенстване.
 

Карайте колело

Карайте колело

Избършете праха от колелото и нека то отново влезе в употреба. Карането на велосипед е страхотно семейно занимание, помага ви да влезете във форма и е много по-добро за околната среда от автомобила. Ако нямате колело, изровете старите си ролкови кънки, скейтборда, стика на пого или каквото и да е. Стига да е подходящо за навън.
 

Пътешествайте

Пътешествие с кола

Пътуванията с кола обикновени са забавни по всяко време на годината, но пък през лятото са най-вълнуващи. Пътешествието с приятели или със семейството ви осигурява много време за разговори и за опознаване на нови места. Независимо дали ще предпочетете съседния град или някое закътано местенце в гората за излет, приятното прекарване е гарантирано!
 

Бой с водни балони

Бой с водни балони

Друго задължително занимание през лятото е боят с водни балони. Бомбардирайте вашите приятели, семейство и близки. Това е една страхотна дейност за горещите летни дни, с която не само ще се забавлявате, но и ще се разхладите.
 

Пикник

Пикник

Пикникът безспорно е любимо лятно занимание за много хора. Прекарвате време сред природата в приятна компанията. Вземете едно одеяло, чанта за пикник и използвайте въображението си за менюто. Ако пък нямате време за кулинарни шедьоври, вземете най-необходимите продукти от супермаркета.
 

Увеселителен парк

Увеселителни паркове

Увеселителните паркове са гореща атракция през лятото и за това си има причина. Можете да ядете вкусна храна, да крещите във влакчето на ужасите и просто да бъдете отново дете. Ако не живеете в близост до увеселителен парк, отидете на местния панаир, където ще имате възможност да се забавлявате цял ден.
 

Не правете нищо

Незабравимо лято

Да не правите нищо може да ви се стори скучно, но ако графикът ви винаги е претъпкан със задачи, със сигурност ще искате да прекарате поне един ден в мързелуване Наспете се до обяд, носете удобни дрехи и изяжте закуската си на вечеря. Един така прекаран ден ще ви даде възможност да презаредите батериите си и да се приготвите за летните приключения.

<< Назад към предишната страница

6-те най-често срещани грешки, които жените

  Харчите ли пари без да забележите, или пък оставате без доходи в средата на повече

За какво говорят сексуалните фантазии

  Независимо дали признаваме или не, всеки един от нас има сексуални фантазии. повече

Какво искат жените от съпрузите си

Статията се фокусира върху нещата, които много жени често искат от съпрузите си. Ще повече