ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Грим за зелени очи според цвета на косата

Красота

Имате зелени очи! Перфектно! Освен красиви, зелените очи са едни от най-рядко срещаните цветове на очите. Изключително важно е да обърнете внимание на грима, за да подчертаете дълбочината на погледа. Защото добрият грим ще подчертае красивият цвят на очите ви, а лошият ще го скрие.

Но за да успеете да поставите подходящ грим, трябва да имате предвид и цвета на косата. Така че, този път ще обясним какъв е най-добрият грим за очите ви, в зависимост от цвета на косата.


Брюнетки

Ако имате тъмна коса, са подходящи всички нюанси на пурпурното, както и кафяви, розови или лилави сенки за очи. За вечерен грим заложете на цветове като патладжан или бордо. Сложете очна линия в същия цвят или използвайте ярки и топли цветове като златисто и бронзово.


Блондинки

Ако сте блондинка, за дневен грим можете да изберете прасковени цветове, златисто и бронзово. За вечерен грим най-подходящи са тъмните тонове като черно или сиво, цветове, които ще придадат дълбочина на погледа ви.


Червенокоси

Вие сте червенокоса със зелени очи. Невероятно! Можете да използвате различни цветове, за да подчертаете очите си, но избягвайте два цвята - зеленото и синьото. Кайсиевите тонове са изключително подходящи, както и кехлибар и мед. Можете да се доверите и на топли и светли цветове, които се сливат добре с косата ви. За вечерен грим се препоръчват оранжеви и тъмни нюанси.

<< Назад към предишната страница

9-те най-добри рецепти за красота с диня

Динята, освен че е вкусен и здравословен плод, който е изключително ефективен при повече

10-те най-добри морски рецепти за красота

Вече няколко хиляди години морските дарове се използват успешно за козметични цели. повече

5 полезни съвета при избора на шампоан

Красивата и здрава коса е резултат от избора на правилния шампоан. През пролетта повече