ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Какво да видим в Канада

Туризъм

Ниагарският водопад

Ниагарски водопад и природата наоколо очароват всеки, който се е озовал на това невероятно място. Ниагара се намира близо до град Торонто, на границата със САЩ. Водопадът е най-големият в Северна Америка.


Национален парк Банф

Национален парк Банф е най-старият в Канада. Той се намира на запад от град Калгари в Скалистите планини и обхваща 6,641 кв. км планини, ледници и ледени полета, които образуват очарователен пейзаж. В парка също така има гъсти борови гори и многобройни места за къмпинг. В град Банф, разположен във вътрешността на националния парк, има хотели, където можете да прекарате една незабравима почивка.

Работно време: Паркът е отворен целогодишно.

Цени: възрастни - 6.12 €, деца - 5.18 €, семейно посещение - 12.25 €


Национален парк Джаспър

Национален парк Джаспър е разположен в провинция Алберта, в Скалистите планини. В него има множество езера, водопади и ледници. Мястото е обитавано от диви животни като елени, мечки и лосове. Паркът е много популярен сред туристите, а от град Джаспър можете да се запишете на организирани екскурзии, на които ще видите планината Едит Кавел, Пирамидалното езеро, връх Робсън, най-високият връх в Скалистите планини и много други, спиращи дъха гледки.

Цени: възрастни - 6.12 €, деца - 5.18 €, семейно посещение - 12.25 €


Национален парк Уотъртън Лейкс

Национален парк Уотъртън Лейкс е разположен е югозападната провинция Алберта, на границата със САЩ, на територия от 505 кв. км. В него могат да се видят различни екологични райони, които представляват прекрасен пейзаж. Езерото Уотъртън е най-дълбокото езеро в района на Скалистите планини.

Цени: възрастни - 4.80 €, деца - 2.40 €, семейно посещение - 12.25 €


Национален парк Остров Принц Едуард

Дюни, плажове, скали, гори и заливът Сейнт Лорънс формират пейзажа на Национален парк Остров Принц Едуард. На това място има голямо разнообразие от растения и екзотични животни.

Цени: възрастни - 4.80 €, деца - 2.40 €, семейно посещение - 12.25 €

<< Назад към предишната страница

Какво да видим в Атина

Атинската Агора В древна Елада Агора било названието на главния площад в повече

Интересни факти за Исландия

Исландия е една от най-рядко населените страни в света. Средната гъстота на повече

17 от най-красивите и цветни стълбища по

Цветовете са тези, които правят живота ни по-ярък и щастлив! Из цял свят има много повече