ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Сангрия с лимони и праскови

Кулинария

Сангрията обикновено се свързва с испанските плажове, летните емоции и барбекютата. Повечето хора знаят, че основната съставка на традиционната сангрия е червеното вино. Но има и по-лек вариант на това превъзходно питие, който се прави с бяло вино, лимон и праскова.

От какво се нуждаете:

  • Голяма кана
  • 1 бутилка бяло вино
  • ¼ чаша ракия от праскови
  • 3 с.л. захар
  • 2 праскови
  • 3 големи лимона
  • 2 големи зелени лимона

Инструкции:

1. Нарежете прасковите и им извадете костилките. Нарежете също два лимона и два зелени лимона. Третия лимон разполовете наполовина.

2. Смесете в каната бялото вино с 3 с.л. захар и ракията от праскови. Изстисквайте вътре и сока на разполовения лимон. Имайте предвид, че колкото е по-отлежало виното, толкова по-хубава ще стане сангрията. Добавете останалите резени плодове, разбъркайте добре и оставете коктейлът да се охлади в хладилник поне за 1 час.

3. След като се охлади, сипете сангрията във високи чаши с много лед. Сервирайте с няколко маслини и сирене Манчего за истински испански привкус.

<< Назад към предишната страница

Кулинарни продукти, приготвени по

Когато става дума за приготвянето на храна, повечето от нас смятат, че знаят всички повече

Весел сандвич "дакел" за злояди деца

  Всички родители искат децата им да имат здравословни хранителни навици и да повече

6 пролетни напитки за хармония и имунитет

Консумацията на вкусни и здравословни коктейли е идеалният начин за влизане във повече