ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Какво да видим в Португалия

Туризъм

Лисабон

Лисабон

Повечето от атракциите, които можете да видите в Португалия, са в нейната столица – Лисабон. В района на Баикса се намира сърцето на града, а разхождайки се из уличките на квартал Алфама, можете да се насладите на музиката фадо. Река Тежу и въздухът, пропит с меланхолия, който винаги подухва откъм морето, правят Лисабон една от най-атрактивните европейски столици. Обиколката на града с трамвай 28 е истинско удоволствие за човешките сетива.

Порто

Порто

Това е вторият по големина град в Португалия, който се намира в северната част на страната, на устието на река Дуеро. Освен с очарователната архитектура, градът се отличава и с прекрасни мостове като Мост Луис I. Катедралата на Порто, църквата Сан Франциско и католическата църква Торе душ Клеригуш са места, който не трябва да пропускате.

Фатима

Фатима

Фатима е един от най-религиозните градове в света. Причината за това е, че Дева Мария се явява на трите деца на местен овчар, насред полето. На това място, в чест на Дева Мария, е построена Басилика до Росарио, която целогодишно се посещава от милиони поклонници.

Коимбра

Коимбра

Коимбра е един от главните градове в Португалия и чарът му се корени в неговия университет. Това е един от най-старите университети в Европа, основан през Средновековието. Библиотеката и музеят си струва да бъдат посетени. В града има и много сгради с историческо и архитектурно значение.

Мадейра и Азорските острови

Мадейра и Азорските острови

Островите Мадейра и Азорските острови са основна туристическа дестинация в Португалия. Двата островa имат многобройни красиви плажове, където туристите могат да се насладят на истински комфорт, съчетан с различни видове воден спорт.

<< Назад към предишната страница

Какво да видим в Атина

Атинската Агора В древна Елада Агора било названието на главния площад в повече

Интересни факти за Исландия

Исландия е една от най-рядко населените страни в света. Средната гъстота на повече

17 от най-красивите и цветни стълбища по

Цветовете са тези, които правят живота ни по-ярък и щастлив! Из цял свят има много повече