ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Как правилно да нанесем парфюм

Красота

“Парфюмът е също толкова важен, колкото и дрехите. Жена без парфюм е жена без бъдеще“ - Коко Шанел.

Ако за голямата модна икона Коко Шанел парфюмът е едно от най-важните неща в модата, може би ще е полезно да чуете някои препоръки на стилисти за правилно нанасяне на парфюм.

Пръснете във въздуха

Прилагайте този съвет за всеки парфюм. Пръснете няколко пъти във въздуха около вас и “влезте в облака” от парфюм. По този начин ароматът ще остане трайно по тялото ви, а в същото време ще е трудно да се определи от къде точно идва.

Нанесете хидратантен лосион

Сигурно сте се питали как при някои жени парфюмът се запазва за цяла нощ. Ако впръскате правилно парфюма, и вие ще можете да постигнете същия резултат. Нанесете няколко капки хидратантен лосион върху кожата, където усещате пулса, и след това на същите места пръснете с парфюма. Лосионът трябва да има неутрален мирис, за да не се смесва с аромата на парфюма.

Вземете душ

Този съвет вероятно повечето от вас няма да последват, защото често слагаме парфюм, когато бързаме, за да прикрием потта или нещо друго. Но именно това е най-голямата грешка. За да запази парфюмът по-дълго своя аромат, дрехите и тялото трябва да бъдат чисти. Така ароматът няма да се смеси с миризмата на тялото или дрехите.

Изберете парфюм според вашата индивидуалност

Що се отнася до вида или марката парфюм, няма строги правила и съвети за избор. Въпреки това е добре да познавате себе си, за да си подберете парфюм, който ще подхожда на вашата индивидуалност. Силните аромати не подхождат на нежните и чувствителни хора, докато цветните парфюми не вървят на сурови и силни личности. Ако пък сте авантюрист, със сигурност ще прескочите този съвет и ще изненадате всички с избора си на аромат.

Къде да не поставяте парфюм

Има места, където е добре да не се слага парфюм или, ако има, той трябва да бъде деликатен, ненатрапчив. Не слагайте силни парфюми, когато отивате в болница, на погребение, в затворени помещения като театри или на места, където се сервира храна.

<< Назад към предишната страница

9-те най-добри рецепти за красота с диня

Динята, освен че е вкусен и здравословен плод, който е изключително ефективен при повече

10-те най-добри морски рецепти за красота

Вече няколко хиляди години морските дарове се използват успешно за козметични цели. повече

5 полезни съвета при избора на шампоан

Красивата и здрава коса е резултат от избора на правилния шампоан. През пролетта повече