ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Слаби крака за 2 седмици

Красота

Много хора смятат, че за да се сдобиеш със слаби крака за 2 седмици е също толкова лесно, колкото да започнеш диета или да правиш упражнения. Въпреки че тези две дейности спомагат за намаляване на теглото, те не могат да променят само определена част от тялото. За да сте сигурни, че ще отслабнете точно в краката, трябва да се съсредоточите върху тонизирането им и повишаване на тяхната мускулна маса. И тъй като мускулите заемат по-малка част от мазнините, краката ви автоматично ще станат по-слаби.

Как да го постигнете

1. Поставяйте си реалистични цели. Искате тяло, което да е с добри пропорции. Не се стремете краката ви да са кльощави, ако останалата част от тялото ви е среден размер.

2. Дайте си сметка, че за да се сдобиете със слаби крака за две седмици, трябва да бъдете много дисциплинирани и последователни, както в начина на хранене, така и във всекидневните упражнения. Всяко отклонение от този режим ще ви отдалечи много от целта.

3. Преминете на здравословна диета, която включва 40 % въглехидрати, 40 % протеини и 20 % мазнини. Не прибягвайте до изтощителни диети, които ви изморяват и демотивират.

4. Яжте на малки порции по 5-6 пъти на ден, за да поддържате метаболизма си и да имате енергия. Честото похапване ще ви предпази от чувството на глад и от преяждането. Придържайте се към този модел на хранене през тези 2 седмици.

5. Запишете се на фитнес, за да можете да използвате професионалните уреди там. Ако сметнете за необходимо, се консултирайте и с треньорите, които са на разположение там.

6. Правете 5 дни седмично по 30-45 минути кардио упражнения през тези 2 седмици. Подходящи уреди са степерът, велоергометърът и пътечката.

7. Отделете 30 минути дневно, през които директно да натоварвате мускулите на краката. Съсредоточете се върху уреди, които работят върху външната и вътрешната част на бедрата.

8. Вслушвайте се в тялото си. Ако усещате болка или чувствате умора, оставете си един ден, през който да се възстановите. Това няма да е пагубно за установения режим – просто мускулите ви ще се възстановят, така че следващият път, когато тренирате да можете да използвате пълния им капацитет.

9. Включете в ежедневните си тренировки часове по пилатес и йога. Тези дейности се фокусират върху гъвкавостта и стречинга. Те ще помогнат краката ви да изглеждат дълги и стройни.

10. Направете упражненията и здравословното хранене част от живота ви. Ако след тези 2 седмици не продължите с такъв режим, постигнатите резултати ще бъдат краткотрайни, а мускулите бързо ще се превърнат в целулит.

<< Назад към предишната страница

9-те най-добри рецепти за красота с диня

Динята, освен че е вкусен и здравословен плод, който е изключително ефективен при повече

10-те най-добри морски рецепти за красота

Вече няколко хиляди години морските дарове се използват успешно за козметични цели. повече

5 полезни съвета при избора на шампоан

Красивата и здрава коса е резултат от избора на правилния шампоан. През пролетта повече