ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Киламба - призрачният град в Ангола

Туризъм

Nova Cidade de Kilamba или просто Киламба е голям жилищен проект, намиращ се на около 30 км от столицата на Ангола – Луанда. Той се строи от китайската групировка CITIC Group и в момента е почти изцяло празен.

Киламба

Киламба е проектиран така, че да побере 500 000 души – построени са 750 осеметажни жилищни блокове, над 100 търговски обекта и няколко училища.

Киламба

Разходите по този проект възлизат на около 3.5 милиарда щатски долара, финансирани от китайска кредитна линия. Правителството на Ангола изплаща дълга си с нефт.

Киламба

Към момента сградите са почти завършени, но все още незаети. Едва 220 апартамента са закупени от първоначално обявените 2800 за продажба. Продажбите се осъществяват бавно поради усложнените процедури по получаване на ипотечни кредити в Ангола.

Киламба

Едно от училищата вече работи, но децата, които учат там, се извозват с автобуси от съседни на Луанда райони. Правителството планира да използва някои от жилищните блокове като общежития и социални домове.

Киламба

Въпреки че Киламба олицетворява изпълненото обещание на президента Хосе Едуардо дос Сантос, който през 2008 г. обеща да изгради един милион нови жилища за 4 години, в Ангола много малка част от населението могат да си позволят такъв дом.

Киламба

Киламба

Киламба

Киламба

Киламба

<< Назад към предишната страница

Какво да видим в Атина

Атинската Агора В древна Елада Агора било названието на главния площад в повече

Интересни факти за Исландия

Исландия е една от най-рядко населените страни в света. Средната гъстота на повече

17 от най-красивите и цветни стълбища по

Цветовете са тези, които правят живота ни по-ярък и щастлив! Из цял свят има много повече