ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Чудодейната сила на чая

Красота

Една чаша чай не само ще ви даде енергия, но и ще се отрази благоприятно на външния ви вид.

Чаят е старо средство за красота. Още в древността хората са използвали чай, за да добият мека кожа, здрава коса, блестящи очи, красиви ръце.
Опитайте от тези стари и изпитани рецепти и ще се уверите сами.

Чай за уморени очи

След дълъг работен ден прекаран пред компютъра, след труден изпит или безсънна нощ, умората се отразява върху очите. Натопете две пакетчета чай от лайка в топла вода, изцедете ги от водата и ги поставете за 15 мин. върху очите. Танините, които се съдържат в чая, ще намалят зачервяването и оттока на очите. Ще добиете по-свеж вид.

Чай за охлаждане на изгоряла кожа

Слънцето е враг и през зимните дни, когато не знаем как да се предпазим от него. След ски или разходка в планината незащитеното лице може да изгори също като през лятото. Ако сте пострадали от слънцето, нанесете на изгорените места напоени пакетчета чай, които ще успокоят симптомите на изгаряне.

Чай за уста

Чаят може да се справи и с лошия дъх в устата. Изплакнете устата си с чаша чай от мента за свеж дъх. Чаят от жълт кантарион помага и за лечение на венците, устната кухина и гърлото.

Чай за красиви стъпала

Сварете чай, поставете го в леген и стъпете в него. Чаят от лайка, смесен с епсомова сол е отлична комбинация за красиви стъпала.

<< Назад към предишната страница

9-те най-добри рецепти за красота с диня

Динята, освен че е вкусен и здравословен плод, който е изключително ефективен при повече

10-те най-добри морски рецепти за красота

Вече няколко хиляди години морските дарове се използват успешно за козметични цели. повече

5 полезни съвета при избора на шампоан

Красивата и здрава коса е резултат от избора на правилния шампоан. През пролетта повече