ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Габи Еспино се готви за отмъщение в новата теленовела Santa Diabla

Телевизия

"Това е много специална роля за мен", заяви актрисата. "Влюбвам се във всички героини, които пресъздавам, но тази ме очарова. Като човек трябваше да дам много от мен самата".

Според красивата венецуелка, не било никак лесно да се въплъти в жена с отмъстителен характер, тъй като тя не притежавала такъв. "Струваше ми много да правя неща, които не бих направила в реалния живот, но отмъщението е напълно оправдано", споделя актрисата.

Включвайки се в проекта на Телемундо, Габи трябвало да реорганизира и личния си дневен режим, за да може да има повече време за децата си - Ориана на пет години, и Николас на една година. Еспино признава, че бащата на Нико, актьорът и певец Жанкарлос Канела, играе съществена роля в грижите за децата. "Ние сме екип, помагаме си много", каза актриса. "Имаме прекрасно семейство и животът ми е изпълнен с много щастие и удовлетворение".

<< Назад към предишната страница

Любопитни факти - „Отчаяните съпруги“

Сценаристът на хитовата поредица Марк Чери гледа по телевизията криминален репортаж. повече

Секссимволите на 80-те: тогава и сега

Една известна мъдрост гласи, че някои остаряват като катедрали, а други – като повече

7 забавни факта за Цар Лъв

Анимационният филм Цар Лъв на Дисни има всичко, за да бъде любим на поколения повече