ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Сладоледи с екстравагантни вкусове

Кулинария

Когато ви попитат кой е любимият ви вкус за сладолед, може би ще отговорите - шоколадов, ягодов или ванилов. Но през последните години към типичните и познати вкусове за сладолед са добавени и други вкусови разновидности - екзотични и екстравагантни. Някои от тях са толкова удивителни, че макар да не се продават на много места, те привличат вниманието на пресата и на широката общественост. Вече можете да намерите сладоледи, направени от всичко, като се започне от месо и се стигне до лекарства.

Сладолед от риба

Създаден е в Япония. Можете да си закупите такъв сладолед в супермаркетите. Представлява сандвич, който се състои от пласт рибено месо, ванилов сладолед и залят със сладък топинг. За да изглежда продуктът по-атрактивен, е направен под формата на риба.


Сладолед от теменужки

Този сладолед съществува в някои европейски страни. Атрактивният му и деликатен аромат привличат много почитатели на сладоледа. Въпреки това има много случаи на стомашни разстройства след консумацията на сладолед с вкус на теменужки.


Сладолед от октопод

Отново японски продукт. Очевидно азиатската страна се е превърнала в Мека на производството на сладоледи със странни вкусове. Компанията "Kimura Shoten", която произвежда продукти от рибни меса и морски дарове, изработва и разпространява този вид сладолед.


Сладолед от спагети и сирене

Някои хора плащат не малко пари за сладолед с вкус на спагети. Като добавка към тази солена замразена наслада можете да прибавите студен доматен сос и да поръсите отгоре със сирене, за да подобрите вкуса.


Сладолед от чесън

Всяка година в град Гилрой, Калифорния, се провежда фестивал на чесъна. Организаторите сметнали, че най-добрият начин да забавляват посетителите на фестивала е да направят ястие, приготвено с тази съставка. Така се е родил сладоледът от чесън, който се раздава безплатно за всички посетители. Ако искате да опитате сладолед с този вкус, ще трябва да организирате пътуване до Калифорния.


Сладолед от наденица с пюре

Ако обичате наденица с пюре, този нов аромат на сладолед ще ви хареса. Единственият недостатък е, че ще трябва да пътувате до Лондон, за да го опитате. Сладоледът се продава само в няколко сладкарници.


Сладолед от въглища

Този сладолед е станал много популярен в последно време. Въпреки това, ако не можете да го намерите наблизо, не се притеснявайте, защото е много лесно да се направи у дома. Всичко, от което нуждаете е сладки въглища, мляко, яйчен белтък и захар.


Сладолед "Виагра"

Името му е "Sex Pistol" и можете да го опитате в "Icecreamists" в Лондон. Той съдържа билки, плодови сокове и малка доза от известното хапче. Този сладолед може да се намери и в други европейски градове, но вместо "Виагра" се слага ликьор, който действа като афродизиак.


Сладолед от конско месо

Съгласни ли сте да опитате сладолед с такъв вкус? Нарича се "Basashi Ice" и се приготвя от сурово конско месо. Ако мислите, че задължително трябва да опитате този сладолед, ще трябва да прескочите до Токио, тъй като той се продава по пазарите единствено в японската столица.


Сладолед от пушен бекон

Можете да го намерите в САЩ. Какво представлява? Ванилов сладолед, украсен с парчета пушен бекон. В допълнение към него се добавя шоколадов чипс и разтопен карамел.

<< Назад към предишната страница

Кулинарни продукти, приготвени по

Когато става дума за приготвянето на храна, повечето от нас смятат, че знаят всички повече

Весел сандвич "дакел" за злояди деца

  Всички родители искат децата им да имат здравословни хранителни навици и да повече

6 пролетни напитки за хармония и имунитет

Консумацията на вкусни и здравословни коктейли е идеалният начин за влизане във повече