ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

5-те най-подходящи цветя за висящи кошници

Градинарство

Висящи кошници

Висящите кошници са отличен начин за декориране на верандата, на балкона или на част от двора, където е невъзможно засаждането на цветя. Някои растения са по-подходящи за висящи кошници от други. Тук ще ви запознаем с пет отлични избора за този тип декорация.
 

Синя лобелия

Синя лобелия

Ярко синята лобелия (Lobelia Fountain Blue) се „влачи” по стеблото. Тя се характеризира с буен и бавен растеж. Цъфти от лятото до есента и изглежда страхотно както сама, така и в комбинация с други видове каскадни цветя.
 

Меламподиум

Меламподиум

Меламподиумът (Melampodium Melanie) се характеризира с много цветове и малко зеленина. Златните цветчета се появяват в края на пролетта и продължават да цъфтят до началото на есента. Меламподиумът няма да се „разлее” извън висящата кошница, той винаги изглежда красив и подреден.
 

Пентас

Пентас

Клъстерите на екзотичния пентас (Pentas New Look) са с формата на звезда, а цветово варират от светло розово до тъмно червено. Цветето не само е подходящо за висящи кошници, то е и отлично стайно растение. Осигурете му много светлина и то ще цъфти през цялото лято, даже и през есента.
 

Петуния

Петуния

Повечето градинари знаят, че петунията може да превърне висящата кошница в произведение на изкуството. Тя изисква малко грижи, а разнообразието от цветове, в които се предлага, е огромно. От вас се иска да следите редовно влажността на почвата и да отстранявате редовно увехналите стръкчета.
 

Ипомея

Ипомея

Цветовете на ипомеята напомнят много тези на петунията, но са по-малки по размер. Листата са със сърцевидна форма и подчертават допълнително красотата на сините, розовите или лилавите цветчета.

<< Назад към предишната страница

Да разпознаем кактуса. 10-те най-често

1. Цереус перувианус, Перуански кактус (Cereus peruvianus) Перуанският кактус е дълъг, повече

Защо пожълтяват градинските туи

Туята (Thuja) е растение от род иглолистни дървета, семейство Кипарисови. Тя е повече

Приказна феерия от цветове на холандския

Тази пролет холандският фестивал на цветята "Bloemencorso" ще се проведе от 30 април до 04 май повече