ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Разкош и красота в ботаническата градина в Монреал

ГрадинарствоБотаническата градина в Монреал, Канада е една от най-големите и най-невероятни градини в света. Площта й е 75 хектара, а около 30 тематични градини пресъздават различни места по света.

Има създаден разкошен розариум, инсектариум с екзотични насекоми, китайски и японски градини. В японската градина има колекция от миниатюрните дървета бонсай, провеждат се чаени церемонии и майсторски класове по икебана. В алпийския парк и канадската градина са разположени кленове и брези. А изложбата на отровната флора спира дъха.

Ботаническата градина разполага с 22 000 вида растения от различни видове и сортове, поставени в 10 оранжерии и парници. Независимо от сезона, градината пленява посетителите с прекрасни аромати и цветове на цветя, събрани от цял ​​свят. Удивително е как човек може да се наслаждава на възхитителната китайски градина, да премине към пустинята Сонора, да се озове в спокойния оазис на японска градина, да оцени класическия френски стил, или да се наслади на залесените канадски планини. А през лятото има шанс да се наблюдава сватбена церемония в градината.<< Назад към предишната страница

Да разпознаем кактуса. 10-те най-често

1. Цереус перувианус, Перуански кактус (Cereus peruvianus) Перуанският кактус е дълъг, повече

Защо пожълтяват градинските туи

Туята (Thuja) е растение от род иглолистни дървета, семейство Кипарисови. Тя е повече

Приказна феерия от цветове на холандския

Тази пролет холандският фестивал на цветята "Bloemencorso" ще се проведе от 30 април до 04 май повече