ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Гримът като извор на щастие

Красота

Знаете ли, че използването на декоративна козметика може да ви направи по-щастливи? Най вече защото не е нещо задължително като спането и яденето например и следователно създава приятни емоции, дори когато става въпрос за крайно необходими мерки – за прикриване на сенките под очите или на пъпчиците, да речем. И така, да обобщим, гримирането е:

Весело

“Нанасянето на макиажа само по себе си е дълбоко оптимистично действие – смята Майкъл Кънингам, професор по психология на общуването в Университета в Луисвил. – То демонстрира вашата готовност да излезете сред хората и да им се представите в положителна светлина. В същото време жертвите на депресията изгубват напълно стремежа да се грижат за външността си, не събличат старите анцузи и постоянно спят.”

Ярко

“Цветовете, които слагате, влияят на настроението ви” – продължава Кънингам. – Топлите, и най-вече розовото, вдъхват надежда, а хладните като синьото и светлозеленото успокояват.”

Заразително

Макиажът изпраща положителни сигнали към околните, уверяват психолозите и сексолозите. И понеже щастието ражда щастие, когато се намираме сред позитивно настроени хора, ние се чувстваме по-добре.

<< Назад към предишната страница

9-те най-добри рецепти за красота с диня

Динята, освен че е вкусен и здравословен плод, който е изключително ефективен при повече

10-те най-добри морски рецепти за красота

Вече няколко хиляди години морските дарове се използват успешно за козметични цели. повече

5 полезни съвета при избора на шампоан

Красивата и здрава коса е резултат от избора на правилния шампоан. През пролетта повече