ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Съвети за здрави зъби

Красота

Миенето на зъби и използването на вода за уста са само основни грижи за нашето орално здраве. Ако искаме да имаме чисти и здрави зъби е от съществено значение да се грижим за тях не само с продукти, но трябва да водим и здравословен начин на живот. Вижте няколко лесни и прости съвета, които ще ви помогнат да запазите зъбите си здрави.

Правилно хранене

Важно е да се знае кои храни са добри за нашите зъби. Сиренето например е много добър източник на калциев фосфат и също така помага за поддържането на зъбния емайл. Твърдите плодове като ябълката стимулират производството слюнка. Тези плодове са добри и защото помагат да се отстранят по естествен начин хранителните отпадъци, останали по нашите зъбите от предишни хранения.

Спорт

Дори и да не ви се вярва упражненията са полезни не само за тялото ни, но и за нашите зъби. Редовното спортуване помага за намаляване нивата на протеин в кръвта и по този начин се намалява риска от заболявания на венците.

Конец за зъби

Конецът за зъби е идеално средство за премахване на храни, останали между зъбите, които не могат да бъдат отстранени с четка за зъби.

Подходяща четка

Четката за зъби играе най-важната роля за здравето на зъбите и като такава тя трябва да бъде в състояние да отстрани бактериите и да почиства в дълбочина. Консултирайте се с вашия стоматолог, за да изберете подходящата за вас четка от всички видове, предлагани на пазара.

С тези лесни съвети без съмнение ще имате здрави, чисти и блестящи зъби. Зъбите трябва да се мият след всяко хранене, а използването на конец веднъж на ден. Избягвайте храни, които могат да оцветят зъбите, като вино и кафе.

Избелване на зъби с кора от банан

<< Назад към предишната страница

9-те най-добри рецепти за красота с диня

Динята, освен че е вкусен и здравословен плод, който е изключително ефективен при повече

10-те най-добри морски рецепти за красота

Вече няколко хиляди години морските дарове се използват успешно за козметични цели. повече

5 полезни съвета при избора на шампоан

Красивата и здрава коса е резултат от избора на правилния шампоан. През пролетта повече