ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Най-добрите аквапаркове в света

ТуризъмВисоките температури и дългите летни дни карат много хора да се ориентират към красивия морския бряг или прохладния балкан. Но със сигурност има и много такива, които предпочитат забавленията с различни видове атракции на някой воден парк. Но кои са най-добрите аквапаркове в света.

Бахамски острови

Аквапаркът на Бахамските острови заема 141 декара и се счита за един от най-добрите в света, благодарение на своите атракции и оригиналност. Разположен е в непосредствена близост до курорт Атлантис и разполага със 60 пързалки и 20 плувни зони.


Акваландия в Бенидорм, Испания

Една от най-предпочитаните туристически дестинации в Испания е аквапаркът в Бенидорм, който се намира близо до акваруима Мундомар. Акваландия предлага високи пързалки, изкуствени плажове до 7 метра, скоростни пързалки, зиг заг пързалки и водни канали, преминаващи между пещери. Има възможност и за пикници в някои от многото зелени паркове, които заобикалят този воден рай.


Адаленд, Кушадасъ, Турция

Този воден парк в Кушадасъ разполага с 25 декара площ и над 20 водни атракции, сред които Жълт Питон и въртяща се пързалка. Адаленд е построен в типичен турски интериор и е истински рай особено за децата, а любителите на делфини могат да поплуват редом с тях. Счита се, че това е най-добрият воден парк в Европа.


Сплашинг Сафари Индиана, САЩ

В Санта Клаус, Индиана се намира изумителният Splashing Safari, който е част от World Holiday Park Resort. Тематиката на парка включва множество животни и фигури от американската култура като орел, зони, свързани с Хелоуин и 4 юли, както и гигантски праисторически животни. Има възможност за къмпинг и много забавления.


Близърд Бийч, Флорида, САЩ

Близърд Бийч принадлежи към един от Disney World парковете и се намира във Флорида. Според легендата веднъж паднал обилен снеговалеж над американския щат, който оставил след себе си многобройни форми от лед и сняг, на базата на които са построени някои от забележителностите в парка. Невероятно място за забавления за малки и големи.


Сънуей Лагун, Куала Лумпур, Малайзия

Ако през лятото смятате да посетите Малайзия, няма нищо по-добро от най-големия воден парк в страната. Състои се от 80 атракции, разделени в три тематични зони: Светът на приключенията, Водите на Африка и Дивият Запад. В парка има терени с реални пясъчни дюни и множество палми, а за смелчаците и Зона на ужасите.

<< Назад към предишната страница

Какво да видим в Атина

Атинската Агора В древна Елада Агора било названието на главния площад в повече

Интересни факти за Исландия

Исландия е една от най-рядко населените страни в света. Средната гъстота на повече

17 от най-красивите и цветни стълбища по

Цветовете са тези, които правят живота ни по-ярък и щастлив! Из цял свят има много повече