ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

5 уханни стайни растения

Градинарство

За да усещате свеж аромат в дома си, винаги е по-добре да заложите на свежи цветя вместо изкуствени спрейове и други ароматизатори за въздух. Ето списък на 5-те растения, които не само ще накарат дома ви да заухае, но и ще внесат красота в него.

5. Жасмин

Жасмин

Това красиво и уханно дървесно растение стои перфектно върху перваза на прозореца. Всеки цвят има такъв мощен аромат, че дори и малко стръкче жасмин е в състояние да ароматизира голяма площ.

4. Момина сълза

Момина сълза

Малките, приличащи на камбанки цветчета, на това 20 сантиметрово растение отделят аромат, който е шокиращо силен. Наистина е изненадващо, че това малко цвете може да има такава сила. Момината сълза е компактна и подходяща за букети, които да разположите на всяко място в дома си.

3. Зюмбюл

Зюмбюл

Зюмбюлът разцъфва в началото на пролетта. Веднага след минзухарите, започват да се появяват тези разноцветни растения. Обичайните цветове са лилаво, ярко или светло розово, бяло. Цветчетата са големи, обикновено са струпани в края на стеблото, което е предпоставка за красив и обилен букет.

2. Жълт нарцис

Жълт нарцис

Великолепният аромат на жълтите нарциси изпълва въздуха на големи разстояния. Един или два нарциса са достатъчни, за да заухае приятно цяла стая. А жълтият цвят винаги създава слънчево настроение.

1. Божур

Божур

Със своите големи и ароматни цветове, букет от божури със сигурност ще накара дома ви да заухае невероятно. Божурът се среща в разнообразие от цветове – бяло, червено, жълто, различни нюанси на розовото. Периодът им на цъфтеж, за съжаление, е много кратък.

<< Назад към предишната страница

Да разпознаем кактуса. 10-те най-често

1. Цереус перувианус, Перуански кактус (Cereus peruvianus) Перуанският кактус е дълъг, повече

Защо пожълтяват градинските туи

Туята (Thuja) е растение от род иглолистни дървета, семейство Кипарисови. Тя е повече

Приказна феерия от цветове на холандския

Тази пролет холандският фестивал на цветята "Bloemencorso" ще се проведе от 30 април до 04 май повече