ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Декорация на огледало с пластмасови чаши

Сръчни ръце

Огледалата винаги са добра основа, за да упражним нашата креативност. Това занимание ще ви донесе голямо удовлетворение, защото ще създадете уникално огледало, с предмети от ежедневието като използвате предимно вашето въображение. Ето как да украсим кръгло огледало с малки пластмасови чаши.

Материали:

Кръгло огледало
Пластмасови чаши за еднократна употреба
Пайети, мъниста или малки пластмасови частици
Бяло лепило

Стъпка по стъпка:

Първото нещо, което трябва да направите, е да вземете кръгло огледало и сложите лепило близо до ръба около цялото огледало.

Следващата стъпка е да разположите чашите една до друга върху лепилото.

Когато всички чаши са залепени, можете да започнете с украсата. С помощта на четка слагайте лепило по краищата на чашите и след това поставете мъниста, пайети и въобще всичко, което смятате, че е подходящо за украса на вашето огледало.

След като приключите с декорацията и лепилото изсъхне, можете да закачите декорираното огледало, да се огледате и насладите на добре свършената работа.

<< Назад към предишната страница

Как да направим ярки цветя от гофрирана

Сложете цвят в дома си! Украсете интериора като направите за минути красиви и ярки повече

12 техники за сгъване на салфетки за

Представяме ви няколко оригинални идеи, с които да аранжирате празничната трапеза, повече

Направи си сам: Абажур букет

През зимата, когато цветята са малко, облепеният с цветни листенца абажур може да повече