ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Най-добрите частни острови в света

Туризъм


По света има хиляди архипелази и острови, някои отворени за туризъм, а други частни, убежища на знаменитости и хора с много пари. Ето някои от най-добрите частни острови в света.


Guana Island

Остров Гуана е най-големият частен остров в Карибско море и има 850 акра необезпокоявана и необработваема земя сред природни и уникални животински видове. Уиндсърфинг, каяк и гмуркане са актуалните водни дейности в тези тюркоазени води.


The World

Над 300 частни изкуствени острова, известни като "Светът", се намират на 4 км от Джумейра бийч в Дубай. На тези острови се строят къщи по последна мода, с много зеленина сред палмови дървета.


Baliceaux Island

30 милиона долара е цената на този остров в Карибско море, намиращ се между островите Сейнт Винсент и Гренада. Известен е като Пепеляшка на острови Гренадини и убежище на прочутия пират Черната брада, плавал в началото на XVIII век. Островът е истински рай, с кристално чисти води и уникална растителност, който вероятно крие и старинно съкровище.


Nikoi Island

Шестима чужденци решават да изкарат пари от тези 15 хектара, с девствени плажове и тропическа растителност на брега на Сингапур, в близост до Индонезия. Те създават Nikoi Island Resort за хора с пари, търсещи усамотение. Цените започват от 170 долара за нощувка в хотела като гостите могат да се възползват от залез вечери с изискани вина, обширни басейни и усамотени плажове. Екваториалният климат е предпоставка за целогодишното ползване на комплекса.


Diamond Cay

В залива на Хондурас, близо до бреговете на Белиз и Гватемала, Diamond Cay е рай за гмуркачите, тъй като това е вторият по големина коралов риф в света. В кристалните води щастливо съжителстват стотици видове тропически риби, а морските вълни къпят бреговете на този 1,4 кв. км остров на цена от 650 000 долара.


Lyford Cay

Остров Лифорд кей се намира на Бахамите, сред обширни гори от палмови и мангрови дървета. Има построена луксозна къща, състояща се 10 стаи, които се отдават под наем на туристи.


Amanpulo

Най-малкият остров във Филипините е невероятен тропически рай с красиви плажове. Островът е към курорта Аман, а туристите се превозват с частен самолет от Манила. Хотелът разполага с многобройни къщички в типичния филипински стил, разположени между плажа и дърветата.

<< Назад към предишната страница

Какво да видим в Атина

Атинската Агора В древна Елада Агора било названието на главния площад в повече

Интересни факти за Исландия

Исландия е една от най-рядко населените страни в света. Средната гъстота на повече

17 от най-красивите и цветни стълбища по

Цветовете са тези, които правят живота ни по-ярък и щастлив! Из цял свят има много повече