ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Как да направим здравословен и вкусен шейк

Кулинария

Шейковете са изключително здравословни и невероятно вкусни. Шейкът на закуска гарантира чудесен начин за начало деня, защото неговите хранителни вещества ни дават цялата енергия, от която имаме нужда.

Не пренебрегвайте следните съвети, за да си направите наистина хубав шейк.

Използвайте качествен блендер

Ключът към добрия шейк е качественият блендер. Не е нужно да имате супер мощен блендър, достатъчно е да може да разбива лед, плодове и зеленчуци.

Избягвайте да добавяте много гъсти храни

Въпреки че пълнозърнестите храни и ядки са много здравословни, е препоръчително, когато приготвяте шейк, да не включвате храни с високо съдържание на захар, масла и ядки. Изберете храни и течности с ниско съдържание на захар и здравословни мазнини като кокосово или бадемово мляко. Така ще имате по-добро храносмилане и здраво тяло!

Заменете леда

Чудесен начин да получите консистенция и аромат е да премахнете кубчета лед. Вместо да слагате вода или лед, опитайте други варианти - добавете бадемово или кокосово мляко, зелен чай или пюре от зеленчуци.

Използвайте здравословен подсладител

Много плодове и зеленчуци са с ниско съдържание на захар, заради което шейкът не може да бъде добре овкусен. Затова е най-добре да използвате здравословни подсладители, подходящи за вкуса на шейка. Можете да изберете мед, кокосова захар или кокосов сироп.

Замразени чаши

И накрая за да изглежда перфектно вашият шейк, замразете чашата преди да изсипете напитката в нея. Изберете висока и красива стъклена чаша, за да се насладите и на чудесен външен вид.

<< Назад към предишната страница

Кулинарни продукти, приготвени по

Когато става дума за приготвянето на храна, повечето от нас смятат, че знаят всички повече

Весел сандвич "дакел" за злояди деца

  Всички родители искат децата им да имат здравословни хранителни навици и да повече

6 пролетни напитки за хармония и имунитет

Консумацията на вкусни и здравословни коктейли е идеалният начин за влизане във повече