ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

8 страхотни коли под 30 хиляди лв

Автомобили

При покупка на кола цената е много определящ фактор. Всички искаме страхотен автомобил, а още повече искаме и цената да е страхотна. Ако не се интересувате от механика, размери на двигателя и обороти, вижте нашата колекция от 8 коли, които са наистина добри и цената им е апетитна.
 

Форд Фиеста

Форд  трайно присъства на пазара на коли, дори и на фона на по-малкото търсене последните години. Секси и компактната Фиеста е един от най-добрите им модели. Това е една класическа малка кола, подходяща за града, страхотно изглеждаща и с хубав интериор.
 

Хонда Фит

Хонда Фит е отличен малък автомобил с много икономично потребление на газ. Допълнителни екстри, които се предлагат към колата, са сателитна навигация и поставка за iPod. Освен цената й, колата има и друго важно предимство – много е  удобна за каране.
 

Хонда Сивик

Освен надеждността на Хонда, Сивик може да се похвали с изцяло нов футуристичен екстериор и обновен стил на интериора. Има възможност за кожени седалки и GPS.
 

Хюндай Елантра

Този модел на Хюндай впечатлява с иновативния си екстериор и елегантния и просторен интериор. Това определено е една от най-добрите коли на цена под 30 хил. лв за онези от вас, които ще возят деца – моделът разполага с малко място за седящите на задната седалка.
 

Киа Соул

Киа Соул е едновременно компактна кола, но с просторен интериор. Формата й е на ван и е много подходяща за вас, ако често ви се налага да превозвате големи обеми багаж. Разбира се, не са забравени и новите технологии – Bluetooth връзка, поставка за ipod са само част от екстрите на модела. За Киа Соул може да се обобщи: много стилна малка кола.
 

Мазда 3

Стилен хечбек, който набляга на надеждност и цена. Мазда е страхотен за шофиране автомобил, управлението е много прецизно, воланът остава твърд и при висока скорост. Колата изглежда страхотно и лесно се кара.
 

Сузуки Sx4

Освен че Сузуки Sx4 е най-евтиният автомобил с технология 4х4 в САЩ, той е натъпкан и с куп технологични екстри. Вградената сателитна навигация Garmin ще ви информира за актуалната пътна обстановка и ще ви казва къде да заредите с газ на най-ниска цена. Най-важните неща за автомобила: компактни размери, лесно управление, комфорт и сигурност.
 

Мицубиши Лансер

Мицубиши Лансер е най-голямата кола сред споменатите тук. Изглежда страхотно, дизайнът отвън е един от най-добрите на марката. Автомобилът се управлява лесно, достатъчно мощен е за едно вълнуващо шофиране без излишни рискове.

<< Назад към предишната страница

Волво пуска лимитирана серия Ocean Race

Шведският автопроизводител представи модели от лимитираната серия Ocean Race на Женева повече

Най-бързият и мощен мотоциклет в света

Най-мощният и бърз несериен мотоциклет към днешна дата е този на компанията Dodge - повече

Най-дългият съчленен автобус в света

Както е известно, най-големите и дълги автобуси в света са съчленените автобуси. A повече