ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Как да премахнем петната по зъбите в домашни условия

Красота

Зъбите са подобни на порцелан и емайл. Те са здрави и твърди, но с течение на времето абсорбират петна, в резултат на което се получава промяна в цвета им. Петната по зъбите могат да ви накарат да се чувствате по-неуверена, когато се усмихвате. Вашият стоматолог със сигурност ще ви предложи процедури за премахването им, в търговската мрежа отделно се предлагат продукти за избелване, но тези два варианта ще се отразят и на портфейла ви. Естествените начини за избелване на зъбите са далеч по-рентабилни. Запознайте се с тях.

От какво се нуждаете:

 • Пресни ягоди
 • Нож
 • Портокалова кора
 • 1 с.л. сода за хляб
 • Водороден пероксид
 • Купа
 • Алуминиево фолио
 • ½ ч.л. бял оцет
 • Сол
 • Четка за зъби
   

План за действие:

1. Разрежете през средата 2 пресни ягоди. С вътрешната част на плода разтъркайте хубаво зъбите, за да премахнете оцветяването им. Правете това всяка сутрин с две ягоди.

2. Всяка вечер търкайте зъбите си с вътрешността на кората на портокал. Ако правите това редовно, ще се радвате на здрави и блестящи зъби

3. Смесете в купа 1 ½ ч.л. сода за хляб с няколко капки водороден пероксид, за да се образува паста. Нанесете пастата върху предната повърхност на зъбите, след което ги покрийте с ленти алуминиево фолио. Оставете избелващата паста да престои върху зъбите около 30 минути. Накрая изплакнете устата си с вода, за да премахнете следите от пероксида.

4. Смесете в купа 1 ½ ч.л. сода за хляб, ½ ч.л. бял оцет и щипка сол. Мийте зъбите си сутрин и вечер с получената субстанция, за да имате бели зъби и свеж дъх.
 

Съвети:

1. За премахване жълтото оцветяване на зъбите, опитайте равни части лимонов сок и сол.

2. Ограничете или премахнете напълно консумацията на вещества, които водят до оцветяването на зъбите: цигари, кафе, чай и кока-кола.

<< Назад към предишната страница

9-те най-добри рецепти за красота с диня

Динята, освен че е вкусен и здравословен плод, който е изключително ефективен при повече

10-те най-добри морски рецепти за красота

Вече няколко хиляди години морските дарове се използват успешно за козметични цели. повече

5 полезни съвета при избора на шампоан

Красивата и здрава коса е резултат от избора на правилния шампоан. През пролетта повече