ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

6 съвета, за да се справим със следваканционния синдром

КрасотаПрез лятото често променяме ежедневния си ритъм - отпускаме се, забравяме графиците, спим повече. Но какво да правим, когато се върнем на работа и ни налегне рутината, а тялото ни все още е в състояние на релаксация.

1. Представете си завръщането на работа: препоръчва се няколко дни преди да се върнете на работа да отделите достатъчно време за почивка, да планирате и организирате завръщането.

2. Закусвайте: закуската е едно от най-важните хранения, така че не правете грешката да ходите на работа, без да ядете нищо. Направете си закуска, която съдържаща всички макронутриенти.

3. Втора закуска: направете си лека втора закуска два или три часа след основната закуска. Плодове с чаша чай или кафе са перфектни за тази цел.

4. Намалете мазнините: вероятно през лятото сте прекалили с мазните и нездравословните храни. За да сте отново здрави и енергични, е добре да внимавате с храните, които консумирате през деня.

5. Плодове и зеленчуци според сезона: киви, авокадо, лимони, круши, грозде, дини, патладжани, тикви, домати, зелен фасул или гъби. Плодовете и зеленчуците осигуряват необходимите витамини, за да може тялото да се бори с инфекциите, а също така подобряват и емоционалното състояние.

6. Варива за червата: не пропускайте да се храните с бобови растения поне два пъти седмично.

<< Назад към предишната страница

9-те най-добри рецепти за красота с диня

Динята, освен че е вкусен и здравословен плод, който е изключително ефективен при повече

10-те най-добри морски рецепти за красота

Вече няколко хиляди години морските дарове се използват успешно за козметични цели. повече

5 полезни съвета при избора на шампоан

Красивата и здрава коса е резултат от избора на правилния шампоан. През пролетта повече