ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Почистване на лице с продукти от хладилника

Красота

Ако искате да имате чиста кожа, а не можете да си позволите скъпа козметика, отворете хладилника и кухненските си шкафове. Там със сигурност ще намерите цял куп полезни за красотата продукти, които без много усилия ще се превърнат в козметика за почистване на лице. По този начин винаги ще се сигурни, че козметиката ви с състои от 100% естествени съставки.

Маска с белтък

Маска с белтък

Разбийте белтъка на 1 яйце с 1 кафена лъжичка мед. Нанесете получената пяна с четка върху Т-зоната (челото, носа и брадичката). Изчакайте маската да изсъхне 20 минути и изплакнете.

Маска с мента (джоджен)

Маска с мента (джоджен)

Смесете щипка мента с 1 супена лъжица извара, 1 жълтък и 1 чаена лъжичка зехтин. Нанесете маската върху лицето като избягвате зоната около очите. Изчакайте десетина минути и отмийте с голямо количество вода.

Маска с хума

Маска с хума

Смесете 1 супена лъжица хума, 2 супени лъжици мед и половин обелена и настъргана краставица. Нанесете върху кожата на лицето като избягвате зоната около очите. Оставете маската да действа около 20 минути и изплакнете първо с топла, а после с възможно най-студена вода.

<< Назад към предишната страница

9-те най-добри рецепти за красота с диня

Динята, освен че е вкусен и здравословен плод, който е изключително ефективен при повече

10-те най-добри морски рецепти за красота

Вече няколко хиляди години морските дарове се използват успешно за козметични цели. повече

5 полезни съвета при избора на шампоан

Красивата и здрава коса е резултат от избора на правилния шампоан. През пролетта повече