ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Новогодишни обещания за красота

Красота

С настъпването на новата година всеки от нас си обещава нещо, което иска да подобри в живота си. Сега е времето за се погрижите за красотата и здравето си.

1. Ще пия 1,5 литра вода на ден

Ще пия 1,5 литра вода на ден

Това е минималното количество, което трябва да поемата дневно, за да функционира организмът ви добре. Създайте си навик на изпивате по една голяма чаша вода на всеки час и половина. Така в края на деня ще се изконсумирали необходимото количество. Не си купувайте големи бутилки, защото те ще ви обезкуражат – заложете на малки шишета от половин литър. Не забравяйте, че кафето дехидратира – всяка една чашка от черната течност комбинирайте с чаша вода. Бирата и виното също имат дехидратиращ ефект.

Какво печелите: организмът ви ще изхвърли голямо количество токсини, а това ще подобри състоянието на кожата ви. Тъмните кръгове ще изчезнат, а бръчиците ще се позагладят.

2. Ще ходя редовно на фризьор

Ще ходя редовно на фризьор

Добре оформената прическа, както и правилно подбраният цвят на косата влияят на много неща: самочувствието, общото излъчване, привличането на мъжките погледи. Грижете се редовно за гривата си, подстригвайте нацъфтелите връхчета всеки месец. А ако желаете някаква по-радикална промяна, намалете малко дължината, променете цвета си с някакъв подобен или си направете асиметрични дължини, които ще са хит тази година. Все пак не прекалявайте – не променяйте цвета на косата си от черно в русо, само защото така ви е хрумнало. По-добре си направете кичури, които ще привлекат светлината към лицето ви.

Какво печелите: ще се чувствате и ще изглеждате по-свежа и по-жизнена.

3. Ще се гримирам всеки ден

Ще се гримирам всеки ден

Гримът е ритуал, който повишава настроението на всяка жена. Дори само 5 минути сутрин, прекарани пред огледалото, създават душевно спокойствие, зареждат с оптимизъм, помагат за справянето със стреса.

Какво печелите: красота и самочувствие

4. Ще отида на дерматолог

Ще отида на дерматолог

С каквато и качествена бяла козметика да разполагате, само добър дерматолог може да премахне тъмните пигментни петна, спуканите капиляри, пъпките и белезите от тях. Технологията през последните няколко години много напредна и днес в козметичните салони има уреди, които могат да направят чудеса с кожата ви.

Какво печелите: самочувствие и увереност, че сте направили най-доброто за кожата си.

<< Назад към предишната страница

9-те най-добри рецепти за красота с диня

Динята, освен че е вкусен и здравословен плод, който е изключително ефективен при повече

10-те най-добри морски рецепти за красота

Вече няколко хиляди години морските дарове се използват успешно за козметични цели. повече

5 полезни съвета при избора на шампоан

Красивата и здрава коса е резултат от избора на правилния шампоан. През пролетта повече