ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Aнуптафобия – страх да не останеш завинаги сам

Самоусъвършенстване

Изглежда, че в днешно време всичко може да се превърне в фобия. Може би дори не знаете колко фобии имате, защото повечето от тях са нормални човешки емоции и реакции. В крайна сметка колко от нас не се страхуват от паяци?

Неуспешният любовен живот също може да е причина за фобия. Важно е да отбележим, че всяка една фобия може да бъде лекувана. Признаването пред вас самите, че в любовта не ви върви, ще ви помогне да намерите начин, за да подобрите нещата.

Ануптафобията или страхът да не останеш необвързан, е нещо иронично – кара човек да се страхува да не остане сам, а в други случаи – да се страхува от сериозна връзка с някого, която в по-късен етап може да приключи неуспешно.

Най-лошото в страха да не останеш сам е самоунижението и мисълта, че животът е празен без партньор. Това кара човек да пропусне всички хубави неща, които му се случват. А още по-лошо е, че много хора, страдащи от ануптафобия, категорично отказват да прекратят връзки, които само им вредят.

Този страх е комбинация от генетика и химични процеси в мозъка. Той може да бъде преодолян с малко терапия, техники за релаксация и невролингвистичното програмиране.

Но преди да се диагностицирате с ануптафобия, не забравяйте, че всички ние сме човешки същества и че самотата не е нещо страшно, стига обвързването да не се е превърнало във фикс идея. Просто трябва да вярвате, че на света има някой специален човек, който чака зад ъгъла и когато го срещнете ще разберете, че чакането си е заслужавало.

<< Назад към предишната страница

6-те най-често срещани грешки, които жените

  Харчите ли пари без да забележите, или пък оставате без доходи в средата на повече

За какво говорят сексуалните фантазии

  Независимо дали признаваме или не, всеки един от нас има сексуални фантазии. повече

Какво искат жените от съпрузите си

Статията се фокусира върху нещата, които много жени често искат от съпрузите си. Ще повече