ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Какво трябва да знаем преди да тръгнем за Египет

Туризъм


Всяка страна има свои собствени закони, обичаи, навици, стил на поведение и религия. Ето защо, преди да потеглите на път със сигурност си струва, поне в общи линии, да се запознаете с характерните особености на страната. Това ще ви помогне, за да не попаднете в неудобно положение или пък да не останете неразбрани от местното население, особено в арабските страни, включително Египет.

Обиколката на Египет ще даде отлична възможност да се запознаете с културата.

Смята се, че мъжете в Египет не са особено сдържани, че са деспотични и властни към жените. Египтяните са абсолютно уверени, че чужденките са разпуснати, с неприлично поведение. В арабските страни, бракове не са равноправни. Жените се занимават с дома и отглеждането на децата.

Също така следва да се отчете, че в Египет има "сух закон". Следователно, употребата на алкохол се разрешава само в туристическата зона. На обществени места не се пие алкохол и в никакъв случай не трябва да предлагате спиртни напитки на местните жители.

Когато тръгвате за Египет, помислете за вашия гардероб. Широките свободни дрехи, покритите, или поне прибрани коси ще помогнат да избегнете прекомерното внимание на местните мъже към вас. Тази тактика на обществени места ще ви даде възможност да се предпазите от нежелан тормоз. Не носете високи токчета, това също привлича вниманието. За мъжете е по-добре да носят дълги панталони. И едно хубаво нещо - в туристическите райони няма такива ограничения.

<< Назад към предишната страница

Какво да видим в Атина

Атинската Агора В древна Елада Агора било названието на главния площад в повече

Интересни факти за Исландия

Исландия е една от най-рядко населените страни в света. Средната гъстота на повече

17 от най-красивите и цветни стълбища по

Цветовете са тези, които правят живота ни по-ярък и щастлив! Из цял свят има много повече