ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Разходка из атракциите на Дисниленд Париж

ТуризъмДисниленд е развлекателен комплекс на компанията "Walt Disney", който се намира в предградията на Париж. Разположен е в Marne-La-Valle, на 32 км източно от френската столица. Паркът е открит на 12 април 1992 г. и заема площ от 1943 хектара.

Disneyland park map


Disneyland Hotel


Disneyland Hotel


Първата част на Дисниленд - Disneyland Park - се състои от пет развлекателни зони, съсредоточени около замъка на Спящата красавица, символът на Дисниленд.
Main Street. Главната улица, водеща от входа на Дисниленд Парк към замъка на Спящата красавица, е построена в стила на американските градове от края на XIX и началото на XX век.

Main Street on a rainy night.Main Street and the Castle on a rainy Night


Main Street USA in the morning. На Главната улица на Дисниленд е разположена жп гара, откъдето тръгва влакче с парен локомотив, който прави обзорна обиколка около парка (Disneyland Railroad). От същото място и маршрут тръгват и каруци, теглени от коне "Horse-Drawn Streetcars", както и ретро автомобили "Main Street Vehicles".
Main Street Train Station Front.


Disneyland Railroad


Main Street USA


Main Street USA. The Emporium


Main Street USA.Town Hall


Main Street USA


Main Street Police Dept. На главната улица има атракции и игри с приказните герои на Дисни - Discovery Arcade Arcade Liberty. Това е мястото и на известния парад на Дисни герои - Disney Parade, както и парада на светлините, невероятно зрелище от фойерверки - Fantillusion.
Disney's Once Upon a Dream Parade


Cinderella
Fantasyland. Тази част от парка е предназначена главно за забавления на най-малките посетители. Атракциони от Страната на фантазиите запознава децата със сюжети и герои от приказките.


Fantasyland from the Queen of Hearts Castle. В замъка на Спящата красавица можете да видите огнедишащ дракон, Снежанка и седемте джуджета и Пинокио.
Inside the castle


The Dragon's Lair


Blanche-Neige et les Sept Nains


Blanche-Neige et les Sept Nains


<< Назад към предишната страница

Какво да видим в Атина

Атинската Агора В древна Елада Агора било названието на главния площад в повече

Интересни факти за Исландия

Исландия е една от най-рядко населените страни в света. Средната гъстота на повече

17 от най-красивите и цветни стълбища по

Цветовете са тези, които правят живота ни по-ярък и щастлив! Из цял свят има много повече